Erkekler neden kadın, kadınlar neden erkek gibi giyiniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wontagadra

Kilopat
Belki de çok tepki alacak bu konu biliyorum ama açmak istedim. Gittikçe moda adı altında erkekleri feminenleştirmeye başladılar. Çoğu kişi farkında değil bunun. Erkekler dar giyinmeye başladı iyice. Kardeşim istemeyen alıp giymez diyecekler olacak şimdi ama zaten bol kesim, normal kesim artık çok fazla bulunamıyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Belki de çok tepki alacak bu konu biliyorum ama açmak istedim. Gittikçe moda adı altında erkekleri feminenleştirmeye başladılar. Çoğu kişi farkında değil bunun. Erkekler dar giyinmeye başladı iyice. Kardeşim istemeyen alıp giymez diyecekler olacak şimdi ama zaten bol kesim, normal kesim artık çok fazla bulunamıyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Sizler ne düşünüyorsunuz?
İsteyen istediği gibi giyinsin, yüzünde sakallarla crossdressed şekilde sokakta dolaşmadığı sürece sıkıntı yok.
Yalnız cidden bol kalıp pantolon yok.

Kimsenin giyimine karışmam umrumda da değil ama açık giyinmek medeniyettir zihniyeti olanlar falan var. Yani medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. Başka bir şey demeyeceğim.

Kim kime benziyorsa açıkcası umrumda değil, ben bensem böyleysem gerisi hiç umrumda değil. Bu hale bizi sokan olayıda anlamıyorum açıkcası neden böyle giyiniyorlarsa.

Kimsenin giyimine karışmam umrumda da değil ama açık giyinmek medeniyettir zihniyeti olanlar falan var. Yani medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. Başka bir şey demeyeceğim.
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni ;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni ! (Mehmet Akif Ersoy)

Son düzenleme:
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni ;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni ! (Mehmet Akif Ersoy)
Bazıları yanlış anlar diye Akif'in o sözünü yazmadım başka bir sözünü yazmış oldum. Sen benim yerime yazmışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı