Erkekleri anlayamıyorum

quinzellll

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var (kız olan benim). Eskiden saatlerce vakit geçirirdik, fakat üniversite kazanınca çok ayrı yerlerdeyiz ve buluşamıyoruz. Bana sürekli yoğun olduğunu söylüyor, öğleye kadar dersleri var, sonra spora gidiyor, yemekleri kendisi yapıyor, duş alıyor, derken gece 1-2'yi buluyor işlerinin bitmesi. Ben de, "Benimle vakit geçirmiyorsun" diye sürekli tartışma açıyorum. Eskiden 5 dakika bile olsa yazmaya, aramaya çalışırdı, şimdi ise hiç "Nasılsın?" bile demiyor, o da "Stres yapma" deyip duruyor. Bende mi sorun var, yoksa diğer erkekler mi suçlu? Erkek arkadaşımda hiç vakit geçirebileceğimiz zaman olmuyor ve beni artık sevmediğini düşünüyorum, ama işlerinin yoğunluğunu duyunca hak da veriyorum. Sizce akışına mı bırakmalıyım yoksa gerçekten vakti mi yok?

Bu durumun bir cinsle alakası yok bence. Ama sana şunu söyleyeyim; seven kişi zaman bulmaz, yaratır. İlla ki sesini duymak ister, ne durumda olduğunu merak eder, şu işleri düzene sokayım da seni bir göreyim der, seni görmek ister. Tabi ben yalnızca senin bize verdiğin bilgilere sâhibim. Bence üstüne gitmeden münasip bir zamanda arayıp konuş. Hiç ses yükseltmeden, tartışma çıkarmadan yeni hayat rutinini ve sana niye zaman ayırmadığını iyice anla. Ona da bu durum hakkında ne düşündüğünü kibar bir şekilde sor. Biraz da zaman tanı. Anlayış göstermeye çalış, gelecekte bu işin nereye gideceğini hesap et. Eğer tüm bunlardan sonra mutlu hissedemiyorsan kendini, ayrıl. Gene nazik bir şekilde tabi.

Bu durumun bir cinsle alakası yok bence. Ama sana şunu söyleyeyim; seven kişi zaman bulmaz, yaratır. İllaki sesini duymak ister, ne durumda olduğunu merak eder, şu işleri düzene sokayım da seni bir göreyim der, seni görmek ister. Tabii ben yalnızca senin bize verdiğin bilgilere sâhibim. Bence üstüne gitmeden münasip bir zamanda arayıp konuş. Hiç ses yükseltmeden, tartışma çıkarmadan yeni hayat rutinini ve sana niye zaman ayırmadığını iyice anla. Ona da bu durum hakkında ne düşündüğünü kibar bir şekilde sor. Biraz da zaman tanı. Anlayış göstermeye çalış, gelecekte bu işin nereye gideceğini hesap et. Eğer tüm bunlardan sonra mutlu hissedemiyorsan kendini, ayrıl. Gene nazik bir şekilde tabii.

İllaki öyle bunu onunla konuştum beni sevdiğini asıl normal olanın bu olduğunu söyledi ben sesli konuşmak için müsait olamıyorum mesajlaşmak için müsaitim ancak o da mesaj değil sesli için müsait açıkçası çıkmaz içindeyim 1 2 haftadır depresyondayım bu durumu anormal karşılıyorum ne yapıp yapmayacağım çok belirsiz.

Erkek arkadaşının gerçekten ağır bir hayat tarzı var gibi. Bence bu durumu olumlu karşılamak gerekiyor. Eğer bilerek sizle vakit geçirmeye çalışmıyor ise bunu onunla konuşmaya çalışın. Eğer sizi dinlemiyor ise ayrılabilirsin.

Elbette olumlu karşılıyorum ama sabrım tükendi hep ben çabalıyorum gibi hissediyorum birbirimizi de çok seviyoruz.

Merhaba, yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var (kız olan benim). Eskiden saatlerce vakit geçirirdik, fakat üniversite kazanınca çok ayrı yerlerdeyiz ve buluşamıyoruz. Bana sürekli yoğun olduğunu söylüyor, öğleye kadar dersleri var, sonra spora gidiyor, yemekleri kendisi yapıyor, duş alıyor, derken gece 1-2'yi buluyor işlerinin bitmesi. Ben de, "Benimle vakit geçirmiyorsun" diye sürekli tartışma açıyorum. Eskiden 5 dakika bile olsa yazmaya, aramaya çalışırdı, şimdi ise hiç "Nasılsın?" bile demiyor, o da "Stres yapma" deyip duruyor. Bende mi sorun var, yoksa diğer erkekler mi suçlu? Erkek arkadaşımda hiç vakit geçirebileceğimiz zaman olmuyor ve beni artık sevmediğini düşünüyorum, ama işlerinin yoğunluğunu duyunca hak da veriyorum. Sizce akışına mı bırakmalıyım yoksa gerçekten vakti mi yok?
Vakit geçirememesi gayet normal değil mi? İşleri gece 1-2'yi buluyorsa, yorgun haliyle sana zaman ayırması pek mümkün değil. Sevmediğini düşünüyorsan ayrılmayı düşünebilirsin. Dediklerin hiç mantığa uymuyor.

İşte çalışmıyorsa dediklerin gram yorucu değil sana yol vermiş yenisini bulmuş ayrılmak istemiyor kendinden soğutmaya çalışıyor veya çok fazla motivasyon izlemiş.

Kim ne derse desin gerçekten seven bir adam bir yolunu bulur yazar. Gerekirse tuvalet molası verdiğinde yazar yani bir şekilde yazar zaten önemli olan vakit ayırabilmektir, boş vakti değerlendirmek değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı