Erken yaşta saç dökülmesi

Sean Boswell

Hectopat
Katılım
7 Temmuz 2020
Mesajlar
655
Çözümler
2
Arkadaşlar merhaba. Şu an 16 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır saçım dökülüyor ve ayrıyeten saçlarım seyrekleşmeye başladı. Dayılarım kel fakat baba tarafının saçı çok gür şu an bioblasın şampuanını kullanıyorum ve badem yağı sürüyorum. Saçlarıma ayrıyeten yaklaşık 3 ay önce prp yaptırdım alın çizgim bu şekilde. Sizce ne yapmalıyım? Bu durum çok moralimi bozuyor doktora gittim fakat hormonlarımda herhangi bir anormallik yok.

1699547704905.jpeg
 
Doa kozmetiğin kepek şampuanını kullanıyorum ve kesinlikle fark ettirdiğini söyleyebilirim. Kepek sorunun yoksa normal şampuanı al. Ayrıca saç toniğini al. Doa bunları Türkiye'nin su sertlik ve kireç seviyesine göre yaptığından, yabancı şampuanlardan hem ucuz hem de daha iyi iş gördüğünü söyleyebilirim.

Yakın zamanda bir indirim yaptıklarından ve taze üretim politikalarından dolayı kargo geç gelebilir. Siteye girince belirtiyor.

Tonik dökülmeyi azaltmak için destekleyici. Yabancı markaların bu ürünleri daha ucuza ürettiğini ve pahalı sattığını çok kez belirtiyordu. Ayrıca bulaşık tableti de üretmek için şu an Arge yaptılar ve çıkınca onu da genel firmalardan ucuza satacaklar. Maliyetinin düşük olduğunu falan belirtmişlerdi.

Twitter üzerinde ayrıca Doa Kozmetiği takip etmenizi öneirim.

Özellikle belirli sektörlerde tüketici üzerinden fazla kâr ettiklerini söylüyorlar. Yabancı markalarda dövizden dolayı çok pahalı oluyor. Yurt dışında 5 $ şampuan burada 200-300 ₺ gibi fiyatlara satılabiliyor.
 
Son düzenleme:
Şu ürünlerin Trendyol veya Hepsiburada üzerinden linki var mı?
Oralardan almanızı tavsiye etmiyorum, sağlık konusunda ürün alırken paraya kıyıp yetkili satıcılardan satın alın. Çok kez çakma ürün vakası yaşadığımdan sağlık ürünlerinde para kıyıyorum. Gratiste olan sanıyorum ki sadece orada var.
 
Oralardan almanızı tavsiye etmiyorum, sağlık konusunda ürün alırken paraya kıyıp yetkili satıcılardan satın alın. Çok kez çakma ürün vakası yaşadığımdan sağlık ürünlerinde para kıyıyorum. Gratis'te olan sanıyorum ki sadece orada var.

Hocam bu ürünleri kullanmayı bıraktıktan sonra saçlar dökülüyormuş. Doğru mudur?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı