Ernest olkowski olayı

"Allah bilir bunları" ile "abi adam haklıymış galiba, geri sayım meri sayım" kafasının aynı olması ve birbirleriyle dalga geçmeleri pek rastlanır bir şey değil. 🤣

Zaten ironi yapmıştım, anlamamışsın.

İsteyen herkes rahatça bir internet sitesi açıp geri sayım koyabilir. Maya takvimine (öyle hatırlıyorum) göre de kıyamet olacaktı hatta ülkemizin bir il mi ilçesi mi ne oradan etkilenmeyecek diye haberler çıkmıştı. Sonuç ne, hala hayattayız. İstanbul´un birkaç yerine birkaç arkadaş ortak bir çıkartma yapıştırıp bir internet sitesi açıp geri sayımı 1 hafta sonrasına ayarlasak bize inanıp hemen kıyamet hazırlıklarına başlayacak mısınız?

İzmir şirince köyü.
 
Ernest Olwoski abimiz hepimizin simülasyonda olduğunu ve sitedeki geri sayım bittiğinde simülasyonun biteceğine inanmaktaymış.
 
Bence zaman algısı yanlış anlaşılmış. Şu an yazdığım tarihte 62224554 şimdi bu sayıda ki birler ve onlar basamağı bitince binler ve on binler basamağı bir azalıyor ve birler ve onlar basamağı tekrardan 60 oluyor. Yani bu da 62 gün 22 saat 45 dk 54 sn olduğunu gösterir. Yani tarih çok yakın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı