Erzurum fazla şişirilmedi mi?

Şimdi burada isim versem sorun olur o yüzden isim vermeyeceğim ama biliyorsundur sende ve bence yayıncı arkadaş burada sadece eleştirmiş hakaret etmemiş "ben böyle oyunun..." falan dememiş ha kişiye göre değişir yayıncıya oynatmak değişik bir reklam stratejisi ama Türkiye pazarına yapılan oyundan bence bir halt olmaz (linç yiyebilirim) bence Türkiye pazarında gelişmek için uluslararası pazara oyun çıkartıp dünyaya Türkiye'nin adını duyurcan elin İngiliz'i ne bilsin erzurumu? (bakın yanlış anlamayın)

Ben yayıncılık adı altında dilencilik yapanları ve oyun adı altında çiftlik bank oyunu yapmalarını eleştiriyorum işini iyi yapan kimseye laf söyleyemem.

Bağlama Simulator.
Daha iyilerini başarmaları gerek umarım bir daha oyun yaparken bunları unutmazlar.

Hocam oyun kötü bende sevmedim, oynamadım, almamda ama adamın ayağına sıkarsın böyle olunca direkt kafa atmazsın. İleride bu adam hatalarından esinlenerek iyi bir yerlere gelmeye çalışır eğer ben uğraşmadan para alayım derdindeyse zaten piyasadan silinir. Oyunu yapan kişileri sevmedim açıkçası ama bu ileride kötü işler yapacakları anlamına gelmiyor. Adamların şansını elinden almamak lazım dediğim gibi ayağına koluna sıkacaksın kötüyse, direkt hs atarsan o adamın ilerideki şansını da mahvetmiş olursun, piyasadan silindir gitti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…