Erzurum Oyunu Linçleniyor

Yapımcı da uğraşıp düzgün, gelişebilecek bir oyun çıkartabilirdi, önümüze çöp tenekesi atıp bunu desteklememizi beklemesi yanlış ki destekledik diyelim, Steam'de oyunun incelemelerine olumlu olumlu girelim, bunu daha sonra yabancı oyuncular, incelemeye bakıp "hmm güzel herhalde, bi indireyim" deyip oyunu kurduğunda ve oyunun halini gördüğünde, ne düşünebileceğini düşünebiliyor musunuz, otomatik "Türk oyunları mı, abi bırak bunlar kötü oyunlara iyi falan yazıyorlar, bunların oyunları iyi olmuyor", tarzı şeyler düşünebilirler, bu da Türk oyun sektörünün üzerine kötü bir etiket yapıştırır.

Hocam kimse eleştirmezse de kötü oyun yapmaya devam ederler.
Ama o kadar da linçe gerek yok sadece oyunda neler geliştirilmeli vb. şeyleri söyleseler yeter GTA V'in grafiklerini yapmak için para kazanmaları lazım ve o parayla daha iyisini çıkartabilirler.

Oyun kötü, emek verilmemiş, ben oynamıyorum arkadaş diyip geçse olay buraya kadar gelmeyecek. Yemin ediyorum 5 dakikalık konu 1 haftalık oldu.

Ama o kadar da linçe gerek yok sadece oyunda neler geliştirilmeli vb. şeyleri söyleseler yeter GTA V'in grafiklerini yapmak için para kazanmaları lazım ve o parayla daha iyisini çıkartabilirler.
Hocam Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsunuz, bakış açınızdan yaşınızın küçük olduğunu anlıyorum. Lütfen şöyle yapmayın, haksızsınız ve kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

• İki taraf ta haksız; birisi eleştirisini yaptığı dilden dolayı, diğeri de eleştiriye açık olmamasından dolayı.
  • Artık bu olayın reklam amaçlı bu kadar uzatıldığını düşünüyorum.

Oyunun reklamını yaptığımız zaman elimize ne geçecek, biz Erzurum'un yapımcısının gönderdiği gizli reklam ajanları değiliz, tartışıyoruz burada.

İfadeler: Lua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…