Erzurum Oyunu Linçleniyor

Ben ne olursa olsun yapımcıyı destekliyorum herkes Türk yapımcıları linçlerse yapımcıların morali bozulur ve ya bir daha moralleri bozuk olduğu için doğru düzgün oyun çıkartamazlar ya da direk şirketi kapatırlar yani bir oyun doğru düzgün grafiklere vb. şeylere sahip olmasa bile Türk yapımcılarını desteklersek ileride daha iyi oyunlar çıkartabiliriz her türlü yapımcı haklıdır.
Yapımcı da uğraşıp düzgün, gelişebilecek bir oyun çıkartabilirdi, önümüze çöp tenekesi atıp bunu desteklememizi beklemesi yanlış ki destekledik diyelim, Steam'de oyunun incelemelerine olumlu olumlu girelim, bunu daha sonra yabancı oyuncular, incelemeye bakıp "hmm güzel herhalde, bi indireyim" deyip oyunu kurduğunda ve oyunun halini gördüğünde, ne düşünebileceğini düşünebiliyor musunuz, otomatik "Türk oyunları mı, abi bırak bunlar kötü oyunlara iyi falan yazıyorlar, bunların oyunları iyi olmuyor", tarzı şeyler düşünebilirler, bu da Türk oyun sektörünün üzerine kötü bir etiket yapıştırır.

Ama o kadar da linçe gerek yok sadece oyunda neler geliştirilmeli vb. şeyleri söyleseler yeter GTA V'in grafiklerini yapmak için para kazanmaları lazım ve o parayla daha iyisini çıkartabilirler.
Hocam Harikalar Diyarı'nda yaşıyorsunuz, bakış açınızdan yaşınızın küçük olduğunu anlıyorum. Lütfen şöyle yapmayın, haksızsınız ve kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

• İki taraf ta haksız; birisi eleştirisini yaptığı dilden dolayı, diğeri de eleştiriye açık olmamasından dolayı.
  • Artık bu olayın reklam amaçlı bu kadar uzatıldığını düşünüyorum.
Oyunun reklamını yaptığımız zaman elimize ne geçecek, biz Erzurum'un yapımcısının gönderdiği gizli reklam ajanları değiliz, tartışıyoruz burada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı