Erzurum Steam'de 1,05TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@imbaran ortada bir eser yok destek olabileceğimiz.

Türk işi farklı konularda dizi/film/oyun çıkar bu ne başkaları yapsın dersiniz. Hiç iyi ki denemişiz demiyorsunuz. Bir dahaki sefere deneyelim demiyorsunuz. Ondan sonra neden yapamıyoruz. Sizce? Bakın 3. hatırlatmam ben oyunu alın demiyorum ki ne haddime isterseniz alın ya da almayın beni ilgilendirmez. Ben indirim haberini sadece "sundum". Lütfen oyun hakkindaki görüşlerinizi kendinize saklayın.

Oyun hakkında yorum yapmayacaksak ne hakkında mesaj yazabiliriz?

Sen niye üstüne alınıyorsun artı sen mi satıyorsun da oyun hakkındaki yorumları yapmayalım. İndirim paylaşmışsın ürünle ilgili yorum yapılıyor işte.

Ben satmıyorum konuyu paylaşırken böyle mesajların geldiğini bileceğim için sonuna not ekledim. Bakın bu sadece bir haber. Bir elmanın kötülüğünü veya iyiliğini 10 kişi söylese gene değişmez. Herkesin yazmasına gerek yok.

Adam indirimi söylemiş. Burası oyun gömme yeri değil. Adam oyunla hiçbir alakası olmadığını söylemis. Neden üdtüne gidiyorsunuz ki?

İsterseniz alabilirsiniz veya almayın bu konunun Türk işi olmakla alakasıyok. 11TL'lik oyun 1 TL'ye düşmüş haberini yaptım. İndirmessiniz olur biter. İyi geceler;

Bir deneyebilirsin. Bir bakarsın. Başkaları kötü dediği için bence böyle oluyor.

Bu oyunda o kadar kötü optimizasyon varki 2200G APU 2x8 RAM bulunduran bir sistem ile çok daha ağır oyunlar olan BeamNG Drive ve GTA Online da 1080p medium grafiklerde 50FPS alırken bu oyunda 720p Low da 20FPS geçmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı