Escape from Tarkov ön sipariş verilmeli mi?

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun 2 güne çıkıyor sanırım ve çok iyi fiyatları var. Hangi paketi almak gerekir ve ek olarak normalde bu tarz oyunları pek sevmem. Arc Raiders da almadım o yüzden ama sizce bu güzel fiyatla şans verilmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi hile sorununu saymazsan şans verebilirsin. Bütçen varsa ARC Raiders'ı daha çok öneriyorum.

Arc raiders ve EFT çok farklı kulvarların oyunu bence. Oynadığın tüm oyunlardan daha zor olduğuna ve alışma sürecinin uzun olduğunu bilerek ön sipariş verebilirsin. En büyük zorlanacağın şey oyun içi map yok bunu bilerek alabilirsin.

Call of duty modern warfare 2 dmz de var istersen ona da bakabilirsin hem ücretsiz hem de güzel. EFT almanı pek tavsiye etmem çok fazla hileci var

+ olarak standart edition alabilirsin tek farkı gözle görülür farkı öldüğünden gitmeyen eşyaları koyduğun çanta 4 kare oluyor ve stash envanterin daha düşük oyunu beğenirsen paket yükseltirsin ileride

Hileci var diyenler oyuna sahip mi ve ya aktif olarak oynuyor mu merak ediyorum

15 dolar kendi kulvarında rakipsiz bir oyun için çok uygun fiyat mutlaka şans verilmeli

Hileci var diyenler oyuna sahip mi veya aktif olarak oynuyor mu merak ediyorum.
Evet, oyunu uzun süre oynadık. Hilelerden dolayı oynanmıyor. Adam giriyor, girdiği gibi herkesi öldürüyor. Lootları hepimizden önce topluyor. Oyunda ciddi anlamda hile var. 2000 saati olan arkadaşlarım bile dayanamayarak oyunu bıraktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı