Eşek şakası yaptığım kıza nasıl hediye vereceğim?

Adam zaten üzgün bu konuda, hatasının farkında ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. Böyle agresif bir şekilde neden daha çok üzüyorsun?

Bu agresiflik değil gerçekler, kalp kırmak öyle alttan alınacak bir şey değildir, hele ki bir kıza karşı. Değer veriyorum demiş arkadaş ama değer veren insan 2 dakikalık şaka için değer verdiği kişiyi kırmaz.
 
Bu agresiflik değil gerçekler, kalp kırmak öyle alttan alınacak bir şey değildir, hele ki bir kıza karşı. Değer veriyorum demiş arkadaş ama değer veren insan 2 dakikalık şaka için değer verdiği kişiyi kırmaz.
Kızı erkeği mi var. Her insan hata yapabilir, özellikle genç yaşlarında. Hatanın farkına varmak ve bunun için çabalamak erdemdir. Yaşadığın bir olayın ya da alttaki başka bir şeyin agresifliğini yansıtmışsın. Kızın babasına molotov kokteyli fırlatmış gibi davranıyosun.
 
Hocam milyoner değiliz ögrenciyiz kusura bakmayın bir mini cooper alamadık kıza.
Ya boşver Mini Cooper falan. Parfüm bile fazla olmuş. Ben senin yerinde olsam çokta takmazdım. Hediye vere vere bir havalara giriyorlar. He illa vermek istiyorum diyorsan parfüm kutusunun üzerine bir not yapıştırıp kızın çantasına gizliden koyabilirsiniz. Ama gerek yok gibi be.
 
Parfüm özür dilemek için saçma sapan bir hediye olur isterse fiyatı 2K olsun. Sevimli bir hediye bulmaya çalış. Odası için dekoratif bir ürün olur, renkli boncuk bileklik olur, peluş hayvan bile olur.

Haklısınız hocam belli oluyordur zaten odunum biraz :)
Ya boş ver mini cooper falan. Parfüm bile fazla olmuş. Ben senin yerinde olsam çok da takmazdım. Hediye vere vere bir havalara giriyorlar. He illa vermek istiyorum diyorsan parfüm kutusunun üzerine bir not yapıştırıp kızın çantasına gizliden koyabilirsiniz. Ama gerek yok gibi be.

Öyle pek havalara girecek bir kız değil bakalım bakacağız gidişata.
 
Öncelikle kusuru herkesin içinde işlediğinize göre özürü de herkesin içinde dilemelisiniz, bu işin raconu budur (bkz: Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz) keko sözü gibi oldu ama olması gereken budur. Herkesin içinde çıkıp özür dilemen gerekiyor. Kızın sana ters laf edip rezil etmesini göze alarak yapmalısın bunu.
 

Geri
Yukarı