Esenler Mobile Güvenilir Mi?

Hmzy

Hectopat
Esenler Mobile nasıl bir yerdir? Uygun fiyatları olması beni çok korkuttu. Daha önce alışveriş yapan var mı? Sıfır 32 GB iPhone SE modeli 1550 TL. Satıcıya neden bu kadar ucuz diye sorduğumda satış sirkülasyonu sağlamak için böyle ucuz satıyoruz dedi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Bu arada ürünlerin 24 ay Apple garantisi varmış. Bilemiyorum alsam başıma bir sorun gelir mi diye. Bakmak isteyenler sahibinden sitesinden bulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenler Mobile nasıl bir yerdir? Uygun fiyatları olması beni çok korkuttu. Daha önce alışveriş yapan var mı? Sıfır 32 GB iPhone SE modeli 1550 TL. Satıcıya neden bu kadar ucuz diye sorduğumda satış sirkülasyonu sağlamak için böyle ucuz satıyoruz dedi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Bu arada ürünlerin 24 ay Apple garantisi varmış. Bilemiyorum alsam başıma bir sorun gelir mi diye. Bakmak isteyenler sahibinden sitesinden bulabilir.
Ben İstanbul Esenler'de oturuyorum. Daha önce duymamıştım böyle bir yer.

Peki gerçekten ürünler sıfır mı yazdığı gibi? Jelatini falan her şey tam değil mı? Adınıza fatura kesiyorlar mı peki? Kapalı kutu 0 ürün müdürü aldınız?

Bir de takas teklif ettim ve takasta vereceğim ürünün hiç kusuru var mı, garantisi var mı diye sormadılar. Direk fiyat söyledi. Biraz ürktüm açıkçası.

Sordum rekabetin fazla olmasını söyledi. Böylece daha fazla müşteri gelmesini amaçlıyoruz gibisinden bir şeyler söyledi. Evet fatura kesiyorlar adınıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki faturası olan bir ürün eğer sorun çıkarsa ve garantisi de zaten varsa sorun yaşarsam ve ilgilenmezlerse tüketici haklarına gittiğimde elimde somut bir delil olacaktır değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı