Esenyurt neden sevilmiyor?

katarina15

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Esenyurt/Koza Mahallesinde oturuyorum ama bir kisi nerede oturdugumu sordugunda Esenyurt deyince bir garip oluyorlar. Aslında ben gayet begeniyorum burayı, yani Avcılar gibi yerlerden iyi bence. Sizin dusunceleriniz nelerdir? Fotografını da uydudan ekleyecegim.

1687178048701.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Haberlerde verilen suç olaylarının çoğu esenyurt, bağcılar tarzı yerlerde olduğu için insanlar görüp soğuyabiliyor. Ayrıca esenyurt bildiğim kadarıyla İstanbul'daki haliyle Türkiye'deki en kalabalık ilçe 1 milyon nüfusu var. Çok kalabalık bir yer. Çok göçmen var oralarda. Genellikle alım gücü az olan insanlar oturuyor. Tabii her ilçeninde güzel mahalleleri olabiliyor.

Haberlerde verilen suç olaylarının çoğu esenyurt, bağcılar tarzı yerlerde olduğu için insanlar görüp soğuyabiliyor. Ayrıca esenyurt bildiğim kadarıyla İstanbul'daki haliyle Türkiye'deki en kalabalık ilçe 1 milyon nüfusu var. Çok kalabalık bir yer. Çok göçmen var oralarda. Genellikle alım gücü az olan insanlar oturuyor. Tabii her ilçeninde güzel mahalleleri olabiliyor.

Son cumlenize katılıyorum hocam. Bence de her ilcenin iyi ve kotu mahalleleri var. Beyoglunda tarlabası da var galata da var, Başakşehir'de sahintepe de var bahcesehir de var karısık yani ilceden cok mahalleye bakmak lazım.

Şu an bağcılarda oturuyorum esenyurttada oturmuşluğum var biraz adı çıkmış yerler haberlerde sık geliyorum her gün kavga dövüş ama hiç denk gelmedim kötü yerleride var iyi yerleride var ve gece saatleri sıkıntı olabiliyor o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı