Esenyurt neden ucuz?

Esenyurt'ta kalmak bir nevi hayatınızı riske atmaya eş değer gibi bir şey.
çok abartıyorsunuz hocam gaziosmanpaşadan esenyurt kıraç a taşındım komik olansa gaziosmanpaşadan daha güvenli olması tabii ki bazı kötü olaylar olabilir ama o kadarda kötü bir yer değil

Nereli belli olmayan her ırktan insanın olduğu ve neler yapabilecekleri aklına gelmeyecek insanların yaşadığı bir yer ucuz oluyor mantıken çocukken babamda Esenyurt'tan ev alalım diyordu sonradan iyi ki almamış dedim. Söyle örnek vereyim bir akrabamızda misafirlikte yatıya kaldım sokağın biraz ilerisinde bıçaklı kavga çıkmıştı .d
sıkıntısız yerleride var sıkıntılı olan yerleride var 43 tane mahallesi var esenyurt un girmemen gereken yerlere girmediğin sürece bıçaklanma riski o kadar yüksek değil tabii istanbulun neresi ne kadar güvenli ki? ama hırsızlık var baya harbiden dikkatli olmak lazım

Esenyurt, İstanbul'un öteki ucu. Alt ve üst mahalleleri de genellikle tehlikeli olduğu için insanlar, konaklama yapmak istemiyor. İstanbul Esenyurt son dakika haberleri yaz ve haberlere bak. Demek istediğimi anlarsın.

@Dr. Who, konum olarak da iyi değil. Öyle olunca insanlar oturmak istemiyor. İstanbul'un öteki ucu, ulaşım sıkıntılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı