Esenyurt Ventus Bilgisayar müşterileri mağdur ediyor

XeNa34

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
245
Artık çoğumuzun bildiği o Esenyurt'taki malum bilgisayarcıdan bahsedeceğim. 1-2 gündür telefonları kapalı sarı sitedeki sayfasını kapatmış muhtemelen yeni bir isim ile yeni bir numara ile 15-20 gün içerisin de tekrar piyasaya çıkacaktır. Bu vatandaş bunu sürekli yaparak insanları dolandırıyor ve mağdur ediyor. Şu an kapanmadan önceki ismi Ventus bilgisayardı. Ondan önce gamer world, andromeda, gamercenter vs gibi isimleri vardı.

Birkaç gün önce kapattığı sayfasının ismi de Ventus bilgisayardı. Bu detayları veriyorum çünkü aramıza yeni katılan arkadaşlar da bilgi sahibi olsun canları yanmasın dolandırılmasın. Adam piyasanın altında ürünler satıyor ve bu sattığı her ürüne sıfır ibaresi koyuyor ama asla sıfır değil her şeyi hepsi 2. el. Fatura var deyip fatura göndermiyor veya 10-15 gün sonra gönderiyor bu süreçte sanırım sahte fatura düzenletiyor diye tahmin ediyorum. Bu esnaf işini tamamen yalan dolanla dolandırıcılıkla yapıyor asla malının arkasında durmaz sahip çıkmaz herhangi bir sorun yaşadığında seni direk engeller bir daha ulaşamazsın öyle bir esnaf kendisi. Esenyurt bölgesin de yapıyor bu işi mağazasıda mevcut bununla yaptığınız alışveriş tamamen şansa kalmış bir alışveriş oluyor, paranızın çöp olma olasılığı çok yüksek. Asla iade kabul etmez, paranızı vermez, değişim yapmaz, teknik servis hizmeti sunmaz. Dikkat edin alışveriş asla yapmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere Esenyurt'da bulunan çoğu kişiyi mağdur etmiş dolandırmış bilgisayarcı olan bir önceki ismi Ventus bilgisayar olan şu anki yeni ismi ile Aero bilgisayar olarak tekrar insanları mağdur edip dolandırmak için isim değiştirmiş. Bu arkadaş bunu yıllardır yapıyor insanları kandırıyor mağdur ediyor. 4-5 ayda bir sahibinde firma ismi değiştirip telefon değiştirip yoluna devam ediyor. Dikkat etmenizde fayda var. Geçen hafta tadilattayız diye bütün ilanlarını kaldırıp firma ismini numarasını değiştirip şu an tekrar aktif olup insanları mağdur edip kandırmaya devam edecek. Asla alışveriş yapmayın arkadaşlarınızı da uyarın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı