ESET bir dosya sildi

MisentiMiSenti

Hectopat
Merhaba ESET şöyle bir faaliyette bulundu şimdi.

Bugün girdiğimde R6 açılmadı. Bazı dosyaları bozuk veya kayboldu gibi bir uyarı vardı. R6 güncellenmesi gelmişti herhalde ondandır dedim de tekrar açınca da olmadı. İlk açtığımda bazı DLSS dosyalarının bozuk olduğunu söyledi. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-13 233938.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-13 233938.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olabilir. Virüs taraması yapın ve eğer virüs çıkarsa Steam şifrenizi değiştirin sonra uygulamayı silip terkar yükleyin.

Virüs olabilir. Virüs taraması yapın ve eğer virüs çıkarsa Steam şifrenizi değiştirin sonra uygulamayı silip terkar yükleyin.

Hocam tarama yapacağım fakat karantina da o dosyadan da 2 adet var ondan yakalamış ESET baktım tslgame adlı bir ismi var bu da PUBG'ye ait PUBG var bende ama sorun cidden bu dosya mı, R6 dosyalarıma ne yaptı ki?

Hocam tarama yapacağım fakat karantina da o dosyadan da 2 adet var ondan yakalamış ESET baktım tslgame adlı bir ismi var bu da PUBG'ye ait PUBG var bende ama sorun cidden bu dosya mı, R6 dosyalarıma ne yaptı ki?

Biri hesabını çalmaya çalıyor büyük ihtimal, siz yapın taramayı sonra şifrenizi değiştirin.

Biri hesabını çalmaya çalıyor büyük ihtimal, siz yapın taramayı sonra şifrenizi değiştirin.

Hocam şu anda içime büyük bir korku serptiniz bakın ben biraz paranoyak biriyim fakat çözmem gerek.
1.ESET'teki karantinadaki dosyaları sileceğim+ tam tarama ile de arta kalanı varsa onları da sileceğim.
2.Steam hesabım adını ve şifresini değiştireceğim.
Sanırım anladıklarım bu kadar.

Hocam şu anda içime büyük bir korku serptiniz bakın ben biraz paranoyak biriyim fakat çözmem gerek.
1.ESET'teki karantinadaki dosyaları sileceğim+ tam tarama ile de arta kalanı varsa onları da sileceğim.
2.Steam hesabım adını ve şifresini değiştireceğim.
Sanırım anladıklarım bu kadar.

Evet.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı