Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Sizden karşılık olarak bir şey isteyen olmadı zaten. Konuyu baştan sona okuyan herkes bunu görüyor zaten.
Belki de size güvenmediğim için yapmışımdır bunları?
Yazdıklarınızı görünce ne kadar haklı olduğumu da anlıyorum.
Anlayışsızlığınız için teşekkürler. Bundan sonra birbiriniz yazıp birbirinizin mesajlarını beğenmeye devam edersiniz.
Güven konusuna gelince forumda 5 yıldan aylarla uzun bir süredir üyeyiz zaten bizi üyesinden tut bu forumda yöneticisine kadar bilen bilir.
Güvenlik bölümündeki tüm mesajları aşağı yukarı incelersen bazı istisnalar hariç hep bilgi istendiğini görürsün ve bu şekilde cevaplar verildiğini de görürsün. Oyun teknik destek bölümünde de mesela ProcMon raporu isteniyor.
Herkes istediği mesajı da beğenir bunda gonuculacak bir şey yok. Ben nasıl sizin beğendiklerinize laf söylemiyorsam siz de başkasına bunu söylemeyin.
Ayrıca herkes yeterli bilgiye sahip olmak zorunda değildir.
Konu teknik bir konu olunca gereklidir. Bilgi vermek istemiyorsanız rahatça bunu belirtebilirdiniz biz de uğraşmazdık.
Biz insanız ihtimaller üzere yöntem, çözüm, bilgi veremeyiz. Verirsek de tahmine dayalı verebiliriz.
Ben yazdığım hiç bir mesajda geri dönüş bile beklemem. Bu tarz iyilikler peşinde de koşmam. İyilik bile değildir benim için. Ve sizinki de ego tatmini gibi.
Tüm garip mesajlarınıza anlayışla gülerek cevap verdim. Ama siz anlayışsızsınız bence.
Ego tatmini felan yaptığımız yok. İyilik meselesine gelince onu da kimsenin yüzüne şu ana kadar vurmadık.
Gerçekten yardım amacıyla bir mesajı yazıyorsanız geri dönüşün beklenmesi normaldir.
Genel itibariyle hep insanlara karşı ılımlı olmaya çalıştım ve konuyu bu şekilde cevapladım fakat dünden beri dönen "-sızsınız, -sizsiniz" şeklindeki mesajlar beni bunları yazmaya zorladı.
Konu fazla uzadı.