- Makaleler
- 33
Anladık da zaten hocam sonra biz kötü olmayalım elimizden geleni yapalım daBaşından beri zaten sonuç istemediğini anlamadınız mıKonuya boşuna dahil olmadım o yüzden.
Anladık da zaten hocam sonra biz kötü olmayalım elimizden geleni yapalım daBaşından beri zaten sonuç istemediğini anlamadınız mıKonuya boşuna dahil olmadım o yüzden.
Koyduğu raporu, apar topar kaldırmasından belli konunun çözülmesini istemediğiBaşından beri zaten sonuç istemediğini anlamadınız mıKonuya boşuna dahil olmadım o yüzden.
Ben daha 1. mesajında anladım.Koyduğu raporu, apar topar kaldırmasından belli konunun çözülmesini istemediği
''Sayfayı açmıyor ve ESET virüs uyarısı veriyor. Bu ciddi bir sorun mu yoksa önemsiz bir şey mi?''Ben daha 1. mesajında anladım.
O değil. Konu açılış mesajını kastetmiyorum anlayan anlıyor. Konuya verdiğiniz ilk cevap mesajı diyorum.Birinci mesaj buydu ne anladınız açıklayın da bilsin herkes.
"Ben bilgi istediğim için paylaştım" - "Sizden bir şey istemedim" Arasındaki zıtlığı göremiyorsunuz değil mi?Aslında konuya dikkat ederseniz sadece virüs uyarısının ne olduğunu çözmeye yönelikti. Ben bilgi istediğim için paylaştım konuyu. Sizden bir şey istemedim.
Size iyilik yapılmış zaten siz iyiliği suistimal etmişsiniz konu başında. Başaramayan biz değil gördüğün gibi siz düzgün bir soruya cevap vermeyi başaramadığınız için bizde dikkate almıyoruz gereksiz konuları.Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Sizden karşılık olarak bir şey isteyen olmadı zaten. Konuyu baştan sona okuyan herkes bunu görüyor zaten.Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Güven konusuna gelince forumda 5 yıldan aylarla uzun bir süredir üyeyiz zaten bizi üyesinden tut bu forumda yöneticisine kadar bilen bilir.Belki de size güvenmediğim için yapmışımdır bunları?
Yazdıklarınızı görünce ne kadar haklı olduğumu da anlıyorum.
Anlayışsızlığınız için teşekkürler. Bundan sonra birbiriniz yazıp birbirinizin mesajlarını beğenmeye devam edersiniz.
Konu teknik bir konu olunca gereklidir. Bilgi vermek istemiyorsanız rahatça bunu belirtebilirdiniz biz de uğraşmazdık.Ayrıca herkes yeterli bilgiye sahip olmak zorunda değildir.
Ego tatmini felan yaptığımız yok. İyilik meselesine gelince onu da kimsenin yüzüne şu ana kadar vurmadık.Ben yazdığım hiç bir mesajda geri dönüş bile beklemem. Bu tarz iyilikler peşinde de koşmam. İyilik bile değildir benim için. Ve sizinki de ego tatmini gibi.
Tüm garip mesajlarınıza anlayışla gülerek cevap verdim. Ama siz anlayışsızsınız bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.