ESET HTML/ScrInject Virüs Uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başından beri zaten sonuç istemediğini anlamadınız mı :D Konuya boşuna dahil olmadım o yüzden.
Koyduğu raporu, apar topar kaldırmasından belli konunun çözülmesini istemediği :D
Çevrimiçi yetkililerden, @HakanCT en iyisi konuyu kilitleyin. Belli yani sorunun bu gidişle çözülmeyeceği :)
Konu sahibi sorunun çözümünü istemiyor :)
Tam 5 sayfa olmuş. Bu gidişle daha uzayıp gider bu konu :D

Aslında konuya dikkat ederseniz sadece virüs uyarısının ne olduğunu çözmeye yönelikti. Ben bilgi istediğim için paylaştım konuyu. Sizden bir şey istemedim. Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Ben daha 1. mesajında anladım.
''Sayfayı açmıyor ve ESET virüs uyarısı veriyor. Bu ciddi bir sorun mu yoksa önemsiz bir şey mi?''
Birinci mesaj buydu ne anladınız açıklayın da bilsin herkes. :)
...
Belki de size güvenmediğim için yapmışımdır bunları?
Yazdıklarınızı görünce ne kadar haklı olduğumu da anlıyorum.
Anlayışsızlığınız için teşekkürler. Bundan sonra birbiriniz yazıp birbirinizin mesajlarını beğenmeye devam edersiniz.

Son düzenleme:
Birinci mesaj buydu ne anladınız açıklayın da bilsin herkes.
O değil. Konu açılış mesajını kastetmiyorum anlayan anlıyor. Konuya verdiğiniz ilk cevap mesajı diyorum.
Aslında konuya dikkat ederseniz sadece virüs uyarısının ne olduğunu çözmeye yönelikti. Ben bilgi istediğim için paylaştım konuyu. Sizden bir şey istemedim.
"Ben bilgi istediğim için paylaştım" - "Sizden bir şey istemedim" Arasındaki zıtlığı göremiyorsunuz değil mi?
Bahsettiğin şey uyarı değil zararlı bildirimi, zararlı tanımı içinde siz yeterli bilgiyi konu açarken sağlamadığınız için bilgi istenmiş, siz alay edercesine konuşup istenenleri de alay edip cevap vermemişsiniz.
Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Size iyilik yapılmış zaten siz iyiliği suistimal etmişsiniz konu başında. Başaramayan biz değil gördüğün gibi siz düzgün bir soruya cevap vermeyi başaramadığınız için bizde dikkate almıyoruz gereksiz konuları.

Bilgi istemekle sizden bilgi istemek arasındaki farkı göremiyorsunuz sanırım. Özellikle gelip bana bilgi verin gibi bir şey mi yazdım ben? Yazmak isteyen yazdı.
Hem ilk mesajda diyorsun hem de şimdi kalkmış ben ondan sonraki ilk cevapta yazanı söyledim diyorsun? Aradaki çelişkiyi görebiliyor musunuz?
Ayrıca o mesajda da burada Torrent linkleri yasak olduğundan dolayı açıklama yaptım. Anlayan anlıyor zaten meraklanmayın!
Yeterli bilgi vermedim çünkü yasak olduğunu düşündüğüm bazı linkler mevcuttu. Daha sonra da link ortadan kayboldu. Onu da açıkladım. Ama siz konuyu farklı yerlere çekip duruyorsunuz. Ayrıca herkes yeterli bilgiye sahip olmak zorunda değildir. Gereksiz mesajlar yazarak bence durumu bu hale getiren siz oldunuz.
Ben her mesaja düzgünce cevap verdim. Siz egolarınız yüzünden bazı şeyleri kabul etmek istemiyorsunuz gibi geliyor bana.
İyilik yapmak zorunda değilsiniz. Ama en azından iyiliği insanların yüzüne vurma tuhaflığını da göstermeyin.

Ben yazdığım hiç bir mesajda geri dönüş bile beklemem. Bu tarz iyilikler peşinde de koşmam. İyilik bile değildir benim için. Ve sizinki de ego tatmini gibi.

Tüm garip mesajlarınıza anlayışla gülerek cevap verdim. Ama siz anlayışsızsınız bence.

Son düzenleme:
Yaptığınız iyiliği iyilik yapan şey karşılık beklememektir. Bunu başaramıyorsanız boş yere yorum da yazmayın!
Sizden karşılık olarak bir şey isteyen olmadı zaten. Konuyu baştan sona okuyan herkes bunu görüyor zaten.
Belki de size güvenmediğim için yapmışımdır bunları?
Yazdıklarınızı görünce ne kadar haklı olduğumu da anlıyorum.
Anlayışsızlığınız için teşekkürler. Bundan sonra birbiriniz yazıp birbirinizin mesajlarını beğenmeye devam edersiniz.
Güven konusuna gelince forumda 5 yıldan aylarla uzun bir süredir üyeyiz zaten bizi üyesinden tut bu forumda yöneticisine kadar bilen bilir.

Güvenlik bölümündeki tüm mesajları aşağı yukarı incelersen bazı istisnalar hariç hep bilgi istendiğini görürsün ve bu şekilde cevaplar verildiğini de görürsün. Oyun teknik destek bölümünde de mesela ProcMon raporu isteniyor.

Herkes istediği mesajı da beğenir bunda gonuculacak bir şey yok. Ben nasıl sizin beğendiklerinize laf söylemiyorsam siz de başkasına bunu söylemeyin.

Ayrıca herkes yeterli bilgiye sahip olmak zorunda değildir.
Konu teknik bir konu olunca gereklidir. Bilgi vermek istemiyorsanız rahatça bunu belirtebilirdiniz biz de uğraşmazdık.

Biz insanız ihtimaller üzere yöntem, çözüm, bilgi veremeyiz. Verirsek de tahmine dayalı verebiliriz.

Ben yazdığım hiç bir mesajda geri dönüş bile beklemem. Bu tarz iyilikler peşinde de koşmam. İyilik bile değildir benim için. Ve sizinki de ego tatmini gibi.

Tüm garip mesajlarınıza anlayışla gülerek cevap verdim. Ama siz anlayışsızsınız bence.
Ego tatmini felan yaptığımız yok. İyilik meselesine gelince onu da kimsenin yüzüne şu ana kadar vurmadık.

Gerçekten yardım amacıyla bir mesajı yazıyorsanız geri dönüşün beklenmesi normaldir.

Genel itibariyle hep insanlara karşı ılımlı olmaya çalıştım ve konuyu bu şekilde cevapladım fakat dünden beri dönen "-sızsınız, -sizsiniz" şeklindeki mesajlar beni bunları yazmaya zorladı.

Konu fazla uzadı.

Madem herkes istediği mesajı beğenebilir o halde ben de istediğim yorumu yapabilirim. Bunda da gocunacak bir şey yok. Raporu paylaşabilirim sonra tekrar silebilirim. Bunda da gocunacak garipsenecek bir durum yok.
Ama insanları itham ederek haksız yorumlar yapıp birbirinizin mesajlarını beğenirseniz ben de sizin gibi davranıp ''kafama göre'' işler yapabilirim.

Tuhaf tuhaf yorumlar yazıyorsunuz sorun yok, ama ben raporu sildim diye sorun mu oluyor?
Madem karşılık beklemeden yaptınız o halde ''değerli olan zamanınızın'' burada heba olduğundan da dem vurmayınız.

Ben de düzgün cevaplar yazıyorum. Ne bir alay ne bir itham vardı mesajlarımda ama garip garip gülüşmeler beğeniler tuhaf yorumlar geldikçe az olan güvenimi yok ettiniz. Her şey bu kadar basit!

Ben raporu silip konuyu kapatmıştım aslında. Konuyu uzatanların kim olduğu o mesajdan sonra gayet ortada.
...
Şu mesajda aslında konu kapanmıştı. Ama uzatmayı sevenler var aramızda.
...
Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu5555.jpg

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı