ESET NOD32 Nasıldır ?

Eset kendini korumaktan aciz pc koruyacak sanmam en çöp marka, Kaspersky, Avira al daha iyi seçenekler sunarlar.

Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor. Ucuz olduğu için mi öneriliyor?

Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor.
1. sırada olmadığından devamlı Kaspersky öneriliyor. Şirketlerin sitelerine bakarsanız başkasını üstün gösterecek değiller heralde. Bağımsız araştırma şirketlerine göre takip ederseniz yüzdelik kısmından devamlı üst sırada Kaspersky vardır.

Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor. Ucuz olduğu için mi öneriliyor?
Oda her yıl listede hep yukarılarda, ben beğenmedim ama kullanan kişi çok tanıdıklarımdan da. Aslında Bitdefender fiyatlarıda gayet uygun bilemiyorum.

Oda her yıl listede hep yukarılarda, ben beğenmedim ama kullanan kişi çok tanıdıklarımdan da. Aslında Bitdefender fiyatlarıda gayet uygun bilemiyorum.
İlk orijinal aldığım antivirüs programıdır. İyiki de almışım. Süresi bitince bir daha alacağım. Kaspersky kullanmadığım için bilmiyorum. Sistemi yormuyor gerçekten.

Eset zararlı bulmada çok iyi ancak maalesef silemiyor sadece yerini gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…