ESET NOD32 Nasıldır ?

Şimdi baktımda 2014 yılında sitemi yormaması ve sorunsuz olmasıyla memluniyette 1. olmuş. Ama virüs bulma skorunda 2. sıradaymış. 1. sırada bit defender var. Günümüzde listede yok nedense. :) Eseti 2 yıldır kullanıyorum 2. defa satın aldım. Sayenizde yeni ve daha iyi programları görmüş oldum 2 senede çok şey değişmiş. Anlaşan liste çabuk değişiyor bu bitsinde bit defender almayı düşünüyorum bide onu deneyelim. :) Ücretli olunca tanınmış programlar hep iyidir fazla fark yok. Ben nortondan da çok memlun kalmıştım ama eset biraz daha hafif ve veri tabanını çok sık güncellediği için benim daha çok hoşuma gitti.
Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor. Ucuz olduğu için mi öneriliyor?

Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor.
1. sırada olmadığından devamlı Kaspersky öneriliyor. Şirketlerin sitelerine bakarsanız başkasını üstün gösterecek değiller heralde. Bağımsız araştırma şirketlerine göre takip ederseniz yüzdelik kısmından devamlı üst sırada Kaspersky vardır.

Evet Bitdefender 1.sırada fakat forumda nedense hep Kaspersky öneriliyor. Ucuz olduğu için mi öneriliyor?
Oda her yıl listede hep yukarılarda, ben beğenmedim ama kullanan kişi çok tanıdıklarımdan da. Aslında Bitdefender fiyatlarıda gayet uygun bilemiyorum. :)

Oda her yıl listede hep yukarılarda, ben beğenmedim ama kullanan kişi çok tanıdıklarımdan da. Aslında Bitdefender fiyatlarıda gayet uygun bilemiyorum. :)
İlk orijinal aldığım antivirüs programıdır. İyiki de almışım. Süresi bitince bir daha alacağım. Kaspersky kullanmadığım için bilmiyorum. Sistemi yormuyor gerçekten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı