Merhabalar bay ve bayanlar. ESET NOD32 Anti-Virüs programına sahibim ancak nasıl kaldırabileceğimi bilmiyorum. Uninstall'ı dosyaların içinde yoktu. Nasıl silebilirim? Cevaplarsanız çok makbule geçer. Yardım edecek etmeyecek herkese Teşekkürler.
Merhabalar bay ve bayanlar. ESET NOD32 Anti-Virüs programına sahibim ancak nasıl kaldırabileceğimi bilmiyorum. Uninstall'ı dosyaların içinde yoktu. Nasıl silebilirim? Cevaplarsanız çok makbule geçer. Yardım edecek etmeyecek herkese Teşekkürler.
Program ekle veya kaldır'a girdim ancak oradan beni kurulum sihirbazına atıyordu, ilginç.
Bu ne biçim iştir arkadaş sayfayı gördüm, "En iyisi ben program kaldırma programı indirip Eset'i kaldırayım, daha kısa sürer." dedim. Teşekkürler bu arada herkese.
Denetim masasından program ekle veya kaldırdan kaldırabilirsiniz eğer orada'da yoksa.
Güvenli moda geçin.
Bununla kaldırın.
Program ekle veya kaldır'a girdim ancak oradan beni kurulum sihirbazına atıyordu, ilginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.