ESET silinmiyor

YArifK

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Kaspersky diye çok önerilen bir antivirüs satın aldım ancak ESET'i kaldırmadan kurulumu yapamadım. Biraz araştırma yaptım ve program değiştir/kaldırdan değiştir seçeneğine bastım ardından parolayı girmemi istedi ben doğru parolayı girdiğim halde yanlış parola dedi, doğru parolayı girdiğime eminim. Ben bu ESET'i Hepsiburada'dan almıştım normal sitesine göre ucuzdu ancak şimdi benim girdiğim Gmail vs. de kabul etmiyor. Hocalarım nasıl kaldırabilirim? Lisansı 4 gün sonra bitecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın aldığınız lisans muhtemelen çoklu bilgisayar lisansı ve kaldırmak için bu lisansa ait hesapta oturum açmanız gerekli. İşte her ucuza görülen lisansın alınmaması gerektiğini bu sebeple söylüyoruz. Cihazınızı kilitlemek, verileri silmek gibi onlarca riski var bunun.

ESET'in kaldırma araçları ortak koruma ağından çıkacağınız için şifre ister, lisansı satın aldığınız yer ile görüşüp şifre talep edin, kaldıracağınızı belirtin.

Ek olarak, ESET Uninstaller'ı güvenli modda çalıştırmayı deneyin, birkaç kişide bu şekilde sorunu çözmüştük, şifre istememişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı