ESET Smart Security sürekli olarak bildirim veriyor

Emrecopur

Hectopat
Merhaba arkadaşlar aralıklı bir şekilde aynı uyarıyı alıyorum.
Sistemi taradığımda ise temiz gözüküyor bits start akıllı arka plan aktarım hizmeti.
Olduğunu öğrendim internette araştırdım bu hizmet ne işe yarıyor tam olarak, bu virüs mü?

1734422324234.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir uygulama kendini sürekli başlangıca atmaya çalışıyor gibi. ESET araçlar kısmından sistem temizleyici bölümüne girip "tümünü sıfırla" yapın. MSConfig üzerinden de gereksiz başlangıç ve hizmet bileşenlerini sonlandırıp sistemi yeniden başlatın.

Orayı sürekli olarak kontrol ediyorum bir de bilgisayarı açınca her gün bir CMD penceresi anlık gelip gidiyor bilgisayarın kendisine özel olan programlardan birinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum virüs yoktur sürekli olarak düzenli aralıklarla tam tarama yapmaktayım sizin tavsiye ettiğiniz ayarları kullanıyorum.

Evet, zararlı ile ilgili değil. MSConfig'den kontrol ettiyseniz sıkıntı yoktur. Windows hizmetlerde bulunan bir uygulama başlangıca kendini atıyor. Bu bir tarayıcı olur, başka bir uygulama olur vs. ESET de bu konuda bilgilendiriyor sadece.

ESET'e bayıldım şu anda 3 cü deneme sürümünü kullanıyorum her saat başı modelleri veri tabanı kendisini güncelliyor tek bir sıkıntım var emulatör açtığımda emulatör ün bazı bağlanmak istediği yerleri engelliyor bazen çökmeler yaşıyorum emulatör donuyor bunu nasıl izin ver listesine ekleyebilirim her ayarlarını inceledim bir çözüm bulamadım her açtığımda 66 adet URL pencere engelliyor.

1734509091088.png

ESET'e bayıldım şu anda 3 cü deneme sürümünü kullanıyorum her saat başı modelleri veri tabanı kendisini güncelliyor tek bir sıkıntım var emulatör açtığımda emulatör ün bazı bağlanmak istediği yerleri engelliyor bazen çökmeler yaşıyorum emulatör donuyor bunu nasıl izin ver listesine ekleyebilirim her ayarlarını inceledim bir çözüm bulamadım her açtığımda 66 adet URL pencere engelliyor.

Eki Görüntüle 2376774
Uygulamayı istisnaya ekleyin. Güvenlik duvarını uygulamayla ilgili tüm bağlantılara izin verecek şekilde yapılandırın.

Görseldeki: VirusTotal

Her emulatör tamamen güvenli sayılmaz. Reklam ve zararlı içerikler barındırabilmekte. Riski göze alıyorsanız belirtildiği gibi istisnalara ekleyebilirsiniz veya farklı emulatörler deneyebilirsiniz.

LDPlayer'den başka sağlıklı çalışan bir emulatör kullanmadım noxplayer denedim ama sanallaştırma aktif olduğu halde hata verdi BlueStacks zaten en berbat olanı çok yoruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı