ESET vs Kaspersky

Sırf size bir şey olmadı diye herkese olmayacak değil. Lütfen saçma sapan öneriler yapmayın. Bilinçli birisi her zaman antivirüs kullanır.

Asıl bilinçli birisi her zaman kendi önlemini kendi alır, antivirüse gerek kalmaz. Sen gidip bilinçsizce sitelerden korsan, çakma programlar indirmezsen virüs de girmez başka şey de.

Saçma sapan sitelere girip onu bunu karıştırmassan orijinal program kullanırsan hiçbir şey olmaz.

Arkadaşın da dediği gibi.

ESET mi Kaspersky mı kararsız kaldım Kaspersky en çok ödül alan antivirüs programı ama yine de arada kaldım.

karşılaştırmalı testler, incelemeler ve ödüller

ödüller ESET

ödüller Kaspersky

not
Sistemimde 4 GB RAM var.

İkisi de olur ama daha az istiyorsan Kaspersky 4 GB iyi bir RAM miktarı
KIS için dediğim ram miktarı 80 MB.
Asıl bilinçli birisi her zaman kendi önlemini kendi alır, antivirüse gerek kalmaz. Sen gidip bilinçsizce sitelerden korsan, çakma programlar indirmezsen virüs de girmez başka şey de.

Arkadaşın da dediği gibi.

Ama bir gün bir USB bellek takıp virüs bulaştırırsan antivirüsü
Yüklemek zorunda kalırsın.

Son düzenleme:
İkisi de olur ama daha az istiyorsan Kaspersky 4 GB iyi bir RAM miktarı
KIS için dediğim RAM miktarı 80 MB.

Ama bir gün bir USB bellek takıp virüs bulaştırırsan antivirüsü
Yüklemek zorunda kalırsın.

Bilmediğim hiçbir şeyi bilgisayarıma sokmam, USB de dahil buna zaten pek kullanmıyorum. Ya PDF için kullanıyorum ya da temiz Windows için.

Yok ya sorun çıkarmaz kurabilirsin.

Norton'u bende kullandım güzel proglam ama kafasına göre temizlik yapıyor disk optimize ediyor hatta boşta beklediği zaman tarama yapıyor; bu da beni delirtiyor ve sistemi yoruyor.
Buradan kapatırsan taramalar çalışmaz.
1677179190902.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı