Eset vs Kaspersky

Kaspersky vs Eset

• Oy verenlerin toplamı
    34
Iyi olmasına iyide kendini sürekli güncelliyor sanırım bu iyi bişey dünyada yeni tehtidler çıkıyor hemen veritabanına ekliyor bildiğim kadarıyla.

ESET sistemini Kaspersky'a göre daha az yorar. Fakat detaylı taramada Kaspersky çok iyi sonuçlar çıkarıyor. Ama dediğim gibi sistemi yoran da Kaspersky. ESET kullanıyorum. Sistemin iyiyse Kaspersky tavsiye ederim.

ESET sistemini Kaspersky'a göre daha az yorar. Fakat detaylı taramada Kaspersky çok iyi sonuçlar çıkarıyor. Ama dediğim gibi sistemi yoran da Kaspersky. ESET kullanıyorum. Sistemin iyiyse Kaspersky tavsiye ederim.
Bende yorar diye düşünmüştüm sanki hiç yüklü değil gibi hisettirmiyo bile.

Bende yorar diye düşünmüştüm sanki hiç yüklü değil gibi hisettirmiyo bile.
Demek ki sisteminiz yazılımı karşılamakta.

YD201 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

56d4fg584sdg94sd.jpg

85sda4f9a4sdf9.jpg

sd8fg489s4dfg89.jpg

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :)

ESET'in RAM kullanımı Kaspersky'ye göre daha düşüktür. Adware türevlerini engellemede başarılıdır. Diğer bütün karşılaştırmalarda Kaspersky daha iyidir. Kaspersky ürünleri içerisinde favorim Kaspersky Security Cloud. Türkiyede satışa sunulmadı. Ama VPN ile aktifleştirilebiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı