ESET Windows Search uygulamasını siliyor

Yer
Muğla-Ortaca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, son 2 haftadır Windows Search çalışmıyor bugün ise ESET'ten gelen bildirime dikkat ettim ve kendisi Windows Search'ün truva atı olduğunu söyleyip silmiş. Aşağıya koydum ekran görüntülerini, ne yapamam gerekiyor? Windows Search'e virüs mü bulaşmış? Yazarsanız sevinirim.

1599335006330.png

1599335030448.png

Virüs olarak algıladığı uygulama bir batch dosyası, Search hizmetinin kendisi değil. Sadece dosyaya erişmeye çalışırken tespit etmiş. Geri getirmeyin.

Teşekkürler, konu dışı olacak ama bir şey sorabilir miyim? Siz söyleyince fark ettim zaten disk D'de bulmuş virüs ü. Bulduğu yerin adı "file history" diyor, bu dosya nediir silebilir miyim komple?

Teşekkürler, konu dışı olacak ama bir şey sorabilir miyim? Siz söyleyince fark ettim zaten disk D'de bulmuş virüs ü. Bulduğu yerin adı "file history" diyor, bu dosya nediir silebilir miyim komple?
Elle silmeden önce (ki zaten silinmiş görünüyor) Malwarebytes ile "TAM Tarama" yap. Tam emin olmak istersen birde Kaspersky ile "Tam Tarama" yap. Eset crackli ise sil. Crackli antivirüs programları işe yaramaz.

Elle silmeden önce (ki zaten silinmiş görünüyor) Malwarebytes ile "tam tarama" yap. Tam emin olmak istersen bir de Kaspersky ile "tam tarama" yap. ESET crackli ise sil. Crackli antivirüs programları işe yaramaz.

Teşekkürler, Malwarebytes ile tarama yaptım temiz dedi.

Crackli korsan Windows kullanıyorsun onu tespit etmiş.

Korsan kullandığın için temiz kurulum yapın ve bir daha Windows'u korsan kullanmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı