Eşit ağırlık 100 bin zor mu?

Akdeniz üniversite gelin isterseniz hocam :D, Düzce size yakın olduğu için mi?

Hocam aydın'da yaşıyorum. Bura ile arası 10 saat. Sıralaması düşük olduğu için tercih edeceğim.

Akdeniz üniversite gelin isterseniz hocam :D, Düzce size yakın olduğu için mi?

Hocam YBS sıralamaları her yıl 40-50k geriye atıyor ona göre hesaplayın.

Zaten burada önemli olan gideceğiniz üniversite değil. Tabii ki de, iyi bir üniversiteye gidiniz, geziniz ve sosyalleşiniz. Orta halli bir üniversiteye gitseniz bile sonuçta kendinizi evden proje yapa yapa geliştireceksiniz. Kolaylıklar dilerim.

Hocam aydın'da yaşıyorum. Bura ile arası 10 saat. Sıralaması düşük olduğu için tercih edeceğim.

Hocam YBS sıralamaları her yıl 40-50k geriye atıyor ona göre hesaplayın.

Hhocam ilk 20 k yapalız biz, sana güveniyorum hocam

Zaten burada önemli olan gideceğiniz üniversite değil. Tabii ki de, iyi bir üniversiteye gidiniz, geziniz ve sosyalleşiniz. Orta halli bir üniversiteye gitseniz bile sonuçta kendinizi evden proje yapa yapa geliştireceksiniz. Kolaylıklar dilerim.

Hocam 20 soru paragraf çözdüm. 18 doğru 2 yanlış iyi mi?

Çok kitap okurum. Sanırım sözel paragraf bilgim çok iyi ayrıca edebiyatım da iyi, mesela ilk psikolojik roman eylül biliyorum yani.

sayısalım az olsa, sözelim iyi olsa yine de EA 50k gelir mi?

Son düzenleme:
Hhocam ilk 20 k yapalız biz, sana güveniyorum hocam

Hocam 20 soru paragraf çözdüm. 18 doğru 2 yanlış iyi mi?

Çok kitap okurum. Sanırım sözel paragraf bilgim çok iyi ayrıca edebiyatım da iyi, mesela ilk psikolojik roman eylül biliyorum yani.

sayısalım az olsa, sözelim iyi olsa yine de EA 50k gelir mi?
20 paragraf mı? TYT, AYT denemesi çözünüz.

Merhaba. YKS 2023'te Eşit Ağırlık 126.000 sıralama ile ilk 100.000'i kıl payı kaçırmış biri olarak zor değil ama AYT Tarih-1 ve TYT Matematik yüzünden ilk 100.000'e giremedim. Bu yüzden bu 2 kısma önem vermenizi tavsiye ederim. TYT Matematik denemelerinde daha yüksek net yapmama rağmen YKS 2023'te süre sorunundan dolayı evde çözdüğüm denemelere göre düşük net yaptım.

Merhaba. YKS 2023'te Eşit Ağırlık 126.000 sıralama ile ilk 100.000'i kıl payı kaçırmış biri olarak zor değil ama AYT Tarih-1 ve TYT Matematik yüzünden ilk 100.000'e giremedim. Bu yüzden bu 2 kısma önem vermenizi tavsiye ederim. TYT Matematik denemelerinde daha yüksek net yapmama rağmen YKS 2023'te süre sorunundan dolayı evde çözdüğüm denemelere göre düşük net yaptım.
anlaşılan bir sayısalcı gibi mat çalışmam lazım, Saygılar.

Yılbaşında çözeceğim. Onları, günlük 20 soru paragraf çözün dedi hoca ondan çözüyorum.

TYT denemesi ilk gün çözdüm hocam. Tam 20 net, bana göre 0'dan iyidir. Çünkü liseyi açıktan okudum ve temelim zayıftı. Şimdi ise sürekli ilerlediğimi hissediyorum. Yılbaşında 1 defa daha TYT deneme çözeceğim.

Son düzenleme:
Anlaşılan bir sayısalcı gibi mat çalışmam lazım, saygılar.

Yılbaşında çözeceğim. Onları, günlük 20 soru paragraf çözün dedi hoca ondan çözüyorum.

TYT denemesi ilk gün çözdüm hocam. Tam 20 net, bana göre 0'dan iyidir. Çünkü liseyi açıktan okudum ve temelim zayıftı. Şimdi ise sürekli ilerlediğimi hissediyorum. Yılbaşında 1 defa daha TYT deneme çözeceğim.

20 başlangıç için iyi. Kimseyi bu süreçte hocalarınız hariç dinlemeyin. 20 nete kötü diyenler olacak. En iyilerde oralardan başladılar.

20 başlangıç için iyi. Kimseyi bu süreçte hocalarınız hariç dinlemeyin. 20 nete kötü diyenler olacak. En iyilerde oralardan başladılar.

Hocam uzun zamandır CS oynamıyorum, geçen indireyim oynayayım dedim bayağı da iyiydi. Dün de birkaç video izleyip gaza geldim sildim CS'yi, şimdi üzülüyorum her şeyi kısıtlamışım kendime. Acaba bu kadar abartmama gerek var mı, konuları bitiriyorum soruları çözüyorum iyi gidiyorum yani. Erteleme falan da yapmıyorum. Oyun bağımlısı da değilim, ödül olarak oynuyorum. Ne yapmalıyım? EA 50k abartılacak kadar zor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı