Eşit ağırlık mı dil mi?

BJKDelisi

Hectopat
Daha fazla  
10. sınıfım bu hafta alan seçimi yapacağız eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum yine de dil önerebilir misiniz İngilizcem o kadar iyi değil 60'larda İngilizce ortalamam var ancak eşit ağırlığa gitsem matematiğim de çok kötü eşit ağırlığın avantajı sadece 1 tane sayısal ders olması matematik dışında tüm dersleri yaparım dil alanın avantajı da sadece ilgileneceğim ders İngilizce olacak ancak dediğim gibi İngilizcem o kadar iyi değil.

10. sınıfım bu hafta alan seçimi yapacağız eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum yine de dil önerebilir misiniz İngilizcem o kadar iyi değil 60'larda İngilizce ortalamam var ancak eşit ağırlığa gitsem matematiğim de çok kötü eşit ağırlığın avantajı sadece 1 tane sayısal ders olması matematik dışında tüm dersleri yaparım dil alanın avantajı da sadece ilgileneceğim ders İngilizce olacak ancak dediğim gibi İngilizcem o kadar iyi değil.
Eşit Ağırlık.

Yönlendirmiş gibi olmayayım ama yapay zeka filan geliyor. Otomatik dil çevirileri ortalarda dolanıyor. İlerde dil öğrenmeye filan gerek kalmayabilir veya alanları gittikçe daralabilir.

İngilizcen iyi değilse seçme. Dil okuyorum şuan 10. sınıfta gördüğün ingilizce ile tamamen kökten farklı. Bir dili sıfırdan öğreniyorsun çok zor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı