Forest DDOPAT
Hectopat
Daha fazla
Eğer fizik kimya biyolojideki konuları kavrayıp aklında şema oluşturabiliyorsan sayısal seçmeni öneririm.Ben de 10. sınıfımMerhabalar. Lise 2. sınıf öğrencisiyim. Yakında bölğm seçimlerimiz var, ve ben ne seçeceğimi bilmiyorum. Yazılım ile uğraşıyorum, (oyun yapıyorum, paylaşmıştım isteyen göz atabilir:Oyunuma Yardımcı Olabilecek Kişi Arıyorum - Technopat Sosyal gelecekte de bu yolda devam etmek istiyorum. Fakat derslere karşı en ufak hevesim yok, daha doğrusu yoktu . 2. Dönem başlayana kadar. Bu dönem bir şeyler yapacağımı hissediyorum. Önceden hiçbir dersi çalışmazdım, özellikle sayısal dersleri hiç. O yüzden hangi derslerde başarılıyım bilmiyorum. Sınav notlarım neredeyse tamamen şans eseri. Sözel derslerim de sayısallar da birbirine çok yakın. Matematik hariç. Matematikte temelim hiç yok, dinlemiyordum eskiden. Son sınav notum da 04. Geleceğim için sayısal seçmek istiyorum, yazılımcılık için sayısal okumak gerekiyormuş sanırım. Ama ne hocalarım ne ailem sayısal bölümde (matematik yüzünden) başarılı olacağıma pek inanmıyor sanırım. Daha doğrusu ailem inanmıyor değil, ama dopru olacağını pek düşünmüyor. Sizce ne yapayım? Kendimi riske atayım mı?
eşit ağırlık seçmen hedefini bölüm hariç ne kadar etkiler bilmiyorum ama eşit ağırlık ve sayısaldaki matematik ders saatleri eşit diğer dersler farklı bence daha rahat olur senin için ve psikoloji önemli ayrıca asla öğretmenlerini ve arkadaşlarını umursama takma demiyorum direk umursama iletişim bile kurma rahat ediceksin rahat ol ve kendini dinlendir benim de matematiğim o kadar iyi değil konunun temelini,mantığını anlasam da çok farklı soru çeşidi var yapamıyorum umarım başarırsın.Şuraya da küçük bi' link bırakayım.
Matematikte Kötüyseniz Sebebi Bir Travma Olabilir
Matematik pek çok kişinin korkulu rüyası olan bir ders ve her zaman için “zor” olarak adlandırılan bir alan. Matematiğin zor gelmesinin sebebi gerçekten matematikte kötü olmanız değil, yapamayacağınız düşüncesini yaratan bir travma olabilir.