Eşit ağırlıktan sözele geçilmeli mi?

Canscf

Hectopat
Selamunaleykum İHL 11.sınıf öğrencisiyim eşit ağırlık seçmiştim lakin matematiğim çok kötü, hiç temel yok. Sizce ne yapmalıyım? Sözele geçmek istiyorum ama bir yandan güzel meslekler yok ve kararsızım. Kararsızlıklar yaşıyorum kalan günlerde yapabilir miyim onu da bilmiyorum. Bu güne kadar hiç mat çalışmadım büyük hata yaptım bu saatten sonra ne olur bilmiyorum. Vaktim de çok kısaldı gerçekten. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Up. :)

Son düzenleme:
Bence geçmelisiniz.
Çok kararsız kaldım.
Hocam eğer sözelde zevkinize uygun meslek olduğunu görürseniz geçin.
Asıl amacım psikolog olmaktı ama bu gidişle zor olucak gibi.
Geç, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Eşit ağırlıktan sayısala geçseydin çıkardı.
Orası ayrı bir evren olurdu benim için. :d
Sizce sonrasında matematiği halletme şansım olur mu?

Çok kararsız kaldım.
Asıl amacım psikolog olmaktı ama bu gidişle zor olucak gibi.
Orası ayrı bir evren olurdu benim için. :d
Sizce sonrasında matematiği halletme şansım olur mu?
Hocam benim Matematik de fena, hele AYT. Sınıfça böyleyiz. Bana göre Matematik yine uğraşılmalı ama siz Edebiyat'a yüklenin. TYT ve AYT Edebiyat'ı fullemeye çalışın, bu da puanınıza katkıda bulunacaktır.

Bilemiyorum sana kalmış bişey. Cidden 1 veya 2 sene her gün çalışacaksan sayısalda yaparsın. Onun dışında bence sözel yapma işsiz kalma oranın çok yüksek. boşuna okul bitirmiş gibi olabilirsin eşit veya sayısal seç bence.

Eğer sevdiğin bir meslek varsa sözelde geç ama yoksa asla geçme. Zaten 11sin. Daha çok zamanın var ne kadar insanlar az kaldı, 11. sınıf çok önemli 12 neredeyse falan diyebilirler ama aslında son sene bile çalışıp matematiği çok iyi ilerletebilirsin her şey çalışabilmene bağlı. Lise dersleri herkese zor gelebilir ama aslında önceden bilinmeyen bilgiler olduğundan kaynaklanıyor bence bu sorun. Bence çalışabileceğine güveniyorsan asla geçme. Daha çok erken. Sınav esnasında bile karar verebilirsin buna.

Hocam benim Matematik de fena, hele AYT. Sınıfça böyleyiz. Bana göre Matematik yine uğraşılmalı ama siz Edebiyat'a yüklenin. TYT ve AYT Edebiyat'ı fullemeye çalışın, bu da puanınıza katkıda bulunacaktır.
Valla bizim sınıfta o durumda reis çok zor hocaya bakıyoruz hiç anlayamıyoruz felan durumun daha farklı olmasını isterdim. İnşallah istediğin bölümü kazanırsın...
Hayır, geçmeyin. Ne olmak istediğiniz test sorularına bağlı olmamalı kesinlikle. Maalesef eğitim sisteminden dolayı olacak ama...
Psikolog olmayı gerçekten istiyorsanız eşit ağırlıkta kalın derim eğer sözelde ilginizi çeken meslekler varsa sözel de seçebilirsiniz.
Evet öyle olmamalı ama sistem insanları buna zorluyor. Hayır, sözelde ilgimi çeken meslek yok gibi.
Bilemiyorum sana kalmış bişey. Cidden 1 veya 2 sene her gün çalışacaksan sayısalda yaparsın. Onun dışında bence sözel yapma işsiz kalma oranın çok yüksek. boşuna okul bitirmiş gibi olabilirsin eşit veya sayısal seç bence.
Onun için de özdisiplinli olmak lazım o derece yapabilir miyim bende bilmiyorum. Evet işsiz kalma durumu çok yüksek dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı