Eşit ağırlıktan sözele geçilmeli mi?

Valla bizim sınıfta o durumda reis çok zor hocaya bakıyoruz hiç anlayamıyoruz felan durumun daha farklı olmasını isterdim. İnşallah istediğin bölümü kazanırsın...
Evet öyle olmamalı ama sistem insanları buna zorluyor. Hayır, sözelde ilgimi çeken meslek yok gibi.
Onun için de özdisiplinli olmak lazım o derece yapabilir miyim bende bilmiyorum. Evet işsiz kalma durumu çok yüksek dediğiniz gibi.
İlginizi çeken meslek yok yok ise boş verin geçmeyin. Gazetecilik var belki ilginizi çekebilir.

Sözele geçmek gibi bi hata yaptım ve hocalarla konuşunca da geri dönemezsin sene başında oluyor dendi sizce ne yapmalıyım?

Bence geçmelisiniz.

Hocam eğer sözelde zevkinize uygun meslek olduğunu görürseniz geçin.

Geç, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Eşit ağırlıktan sayısala geçseydin çıkardı.

Eğer sevdiğin bir meslek varsa sözelde geç ama yoksa asla geçme. Zaten 11sin. Daha çok zamanın var ne kadar insanlar az kaldı, 11. sınıf çok önemli 12 neredeyse falan diyebilirler ama aslında son sene bile çalışıp matematiği çok iyi ilerletebilirsin her şey çalışabilmene bağlı. Lise dersleri herkese zor gelebilir ama aslında önceden bilinmeyen bilgiler olduğundan kaynaklanıyor bence bu sorun. Bence çalışabileceğine güveniyorsan asla geçme. Daha çok erken. Sınav esnasında bile karar verebilirsin buna.

İlginizi çeken meslek yok yok ise boş verin geçmeyin. Gazetecilik var belki ilginizi çekebilir.
Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..

Sözele geçmek gibi bi hata yaptım ve hocalarla konuşunca da geri dönemezsin sene başında oluyor dendi sizce ne yapmalıyım?
Normalde senenin her zamanı alan değişimi yapabilirsin, tabii okul idaresince uygun bulunursa. Müdür yardımcısıyla konuşmayı denedin mi? Bu arada neden sözelden vazgeçtin?

Normalde senenin her zamanı alan değişimi yapabilirsin, tabii okul idaresince uygun bulunursa. Müdür yardımcısıyla konuşmayı denedin mi? Bu arada neden sözelden vazgeçtin?
Sistem kilitli vs diyor sadece sene başında deniyor bilemedim. Ayt konularından geri kalıyorum ondan ötürü geçiş istiyorum bir de şu dendi bana sınavlardan sonra geçmek zor acaba gerçekten öyle mi yoksa istemediler mi bilemiyorum.

Sözelde yapılacak adamakıllı meslek olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki bu durum hedefinize göre değişir fakat sırf Matematiği yapamadığın için böyle bir şey yapıyorsan da bence yanlış olur. İstediğin meslek YKS'den hangi alandan alıyorsa ona geç derim.

değiştiriliyor bu arada ama okul müdüleri böyle durumları sevmez velini fln çağır olmadı
Reis valla bana sadece sene başında geçiş yapılıyor sonrası sistem kitleniyormuş vs vs dendi bende ondan bilemedim.

Sözelde yapılacak adamakıllı meslek olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki bu durum hedefinize göre değişir fakat sırf Matematiği yapamadığın için böyle bir şey yapıyorsan da bence yanlış olur. İstediğin meslek YKS'den hangi alandan alıyorsa ona geç derim.
Çoktan geçtim galiba şuan da geçiş yok deniyor pişmanlığım ile kaldım gibi.

İkinci dönem açık liseye geçiş yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı