Eski araba almak mantıklı mı?

Üniversite öğrencisiyim. Küçük bir şehirde okuyorum. 100.000-120.000 TL civarında şehir içi kullanmak için Tofaş, broadway, lada samara gibi arabalardan alınır mı? Gerçekten çok masraf açar mı?

Kral 160 altına araç alma hepsi bitmiş oluyor bütçe üstüne biraz daha ekle Peugeot 206, Citroën saxo, veya Honda Civic'lere bakabilirsin.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Üzerine ekleme gibi bir durumum şu anlık yok. Bende motorun daha mantıklı olduğunu düşünüyorum zaten ama ailem biraz korkuyor. Bilemedim ne yapsam. Dolmuslar burada hem pahalı hem de yeterli değil. Bakacağız bakalım.

Dostum kırsal bir yerde yaşıyorsan dediğin araçlar işini görebilir, tabi bir ayağın sanayide olacaktır onu da göz önünde bulundur, konfor vs. zaten öyle bir şey bekleme durumumuz yok. Kısa mesafeler için bir süre idare edebilirsin, uzun yol veya şehir içi trafikte o araçlar çok yorar.

O paraya yatırım yapmak en mantıklısı olur ancak tabii ki de arabaya kıyasla 125 cc motor almak daha iyi olur. Zaten kalabalık büyük bir şehirde de yaşamıyorsunuz aileyi ikna edebilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı