Elimde şöyle bir emektar var, tüm kabloları taktım içindeki tozları temizledim RAM dahil, fakat yine açılmadı, sizce sorunu nedir? Monitöre herhangi bir şey gelmiyor.
Tamam hocam monitorun calisitigindan emin oldugumuza gore PC uzerine odaklanalim tek RAM slotu ile test edin ekran kartini cikartip test edin tum kablolari kontrol edin.
Tamam hocam monitorun calisitigindan emin oldugumuza gore PC uzerine odaklanalim tek RAM slotu ile test edin ekran kartini cikartip test edin tum kablolari kontrol edin.
Hocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmedi
Hocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmedi
Hocam bir RAM'i çıkarttım çalıştı şu an fakat USB girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisini de görmedi.
Hocam tek sorun bu da değil şu an ekran kartının fanı çalışmıyor ve ısındı.