Eski bilgisayar nasıl sunucu yapılır?

paradox35

Decapat
Daha fazla  
Elimde eski bir kasa var içinde i3 3210 işlemcisi vs olan bu bilgisayarı kendi web sitem için server olarak kullanmak istiyorum. Birinde 4 GB RAM 320 GB HDD var.
Bunu nasıl yaparım? Anlatan bir YouTube videosu var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok karışık anlatmış ve farklı farklı uygulamalar göstermiş ben sadece web sitem için host olmasını istiyorum.
Ve alan adı alma gibi şeyleri nasıl yapacağım bunlar hakkında da bir fikrim yok
3-4 yıl önce web sitesi tasarlamıştım ancak öğrenci olduğum ve host kiralayamayacağım için projeyi tamamen çöpe attım şu anda bunlar hakkında hiçbir fikrim yok.

Son düzenleme:
Windows Pro sürümlerinden birini kur Windows IIS servisini aktif hale getir. Modemden port açarak 80. portu bilgisayarın yerel ip adresine yönlendir sonrasında ip adresini yazarak web sitene erişim sağlayabilirsin. ip adresinden ulaşım için aynı modeme bağlı olamayan diğer cihazlardan erişim isteğinde bulunman lazım Hatta sabit ip alıp bir domain alıp buraya bile yönlendirebilirsin.
PHP ve Mysql gibi diğer yapılandırmalar için yine araştırma yapabilirsiniz.

Bunlarla araştırıp uğraşamam direk sonuç istiyorum derseniz ücretli destek sağlayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı