Eski bilgisayara Android kurma

boreas37

Decapat
Yurtta kalıyorum, yatmadan önce telefonlar toplanıyor ve ders çalısmaya devam etmek istiyorum ve tabii ki bunun için soru çözüm uygulamalarına ihtiyacım var.
Evde eski bir bilgisayarım var kendini bile taşıyamıyor, bu bilgisayara Android kurup soru çözüm uygulamalarını yükleyebilir miyim? Bunu yapabilirsem bir hard diske Windows XP(dizi izlemek için) diğerine Android kurma şansım var mı? Ve yine iki isletim sistemi kurarsam aralarında nasıl geçiş yapacağım? Şimdiden buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.

Var tabi yapılır. Bilgisayarını başlatırken soruyor hangi işletim sistemini çalıştırmak istediğini. Ama android işletim sistemi hafif görünse de bilgisayarın çok eskiyse ağır çalışır. Emulatör düşünebilirsin ama onu hiç önermem daha da ağır çalışır. Deneyen birisi olarak söylüyorum.

Hocam internette flash belleğe Android kurma videoları var. Ama galiba bildigim kadarıyla hızlı çalışmasını istiyorsan flash belleğin okuma hızı falan filan yüksek olması lazim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Var tabi yapılır. Bilgisayarını başlatırken soruyor hangi işletim sistemini çalıştırmak istediğini. Ama android işletim sistemi hafif görünse de bilgisayarın çok eskiyse ağır çalışır. Emulatör düşünebilirsin ama onu hiç önermem daha da ağır çalışır. Deneyen birisi olarak söylüyorum.
Emülatör zaten yavaş olacağını düşündüğüm için çıkardım bende aklımdan, windows xp kullanımk ile devam edebilirim ama skru çözümleri yüklemem gerekiyor ve o da bilgisayardan olmuyor diye biliyorum ama hangisini çalıştırdığını sormasını bilmem iyi oldu teşekkürler.

Emülatör zaten yavaş olacağını düşündüğüm için çıkardım bende aklımdan, windows xp kullanımk ile devam edebilirim ama skru çözümleri yüklemem gerekiyor ve o da bilgisayardan olmuyor diye biliyorum ama hangisini çalıştırdığını sormasını bilmem iyi oldu teşekkürler.
Rica ederim. Zaten bilgisayara android işletim sistemi yükleme diye aratınca kurulum videoları var. Rahatlıkla kurarsın. En azından dene. Kolay gelsin.

Bilgisayarın özelliklerini belirtirsen belki Windows 8.1 32 Bit kaldırabilir.
Sanırım bu bilgisayar ama yanımda olmadığı için tam emin değilim.

Bilgisayarın özelliklerini belirtirsen belki Windows 8.1 32 Bit kaldırabilir.
Biraz geç kusura bakmayın yurttan eve yeni döndüm, bilgisayar buymuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı