Eski bilgisayara yeni ssd

Burak Tamer

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle forumda bir windows 8 kurma ve kurdurma çılgınlığı olduğunun hepimiz farkındayız :) bunun için bende win7 olan pc'me win8 atmak istedim falan hata aldım bunu da forumda yazdığde HDD min eski olması bunun sebebi olabileceğini recep abi söyledi bunun üzerine düşündüm taşındım ve zaten eski olan pc ye çok fazla masraf yapmamak için 60 lık bir SSD alıp win8 kurmak istedim fakat aklıma takılan soru şu: eğer SSD alırsam eski HDD mi bir nevi depolama yani D sürücüsü gibi kullanmaya devam edip windows'umu ve bir kaç da oyun kurulumu SSD ye yapabilir miyim?

NOT:Lütfen 60'lık SSD küçük demeyiniz yeteceğine kanaat getirmesem 60'lık almam. Şimdiden teşekkürler.

Yapabilirsin ama çok büyük oyunları değil çünkü 20 gb lik bir alan sistemin geri kalan 36 gb lik alan sana kalicak .HDD yi D olarakta kullana bilirsin.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sormak istediğim bir şey daha var SSD yi de taktığımda iki disk olucak bundan dolayı windows kurulum ekranında ne ile karşılaşacağım bilmiyorum yani 200 gb eski HDD ve 60 gb SSD kurulum ekranında ayrı ayrı mı görünecek yoksa 260 gb yekpare bir disk gibi mi görünecek kurulumu SSD ye yaptığımı nereden anlayacağım.

Gerçekten çok teşekkür ederim iki technopat'a da gece gece mi senir sabah sabah mı denir yordum sizi işte kusura bakmayın :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı