Eski bilgisayarı güçlendirmek

Şimdi bana tam modelini verirsen çok güzel olur. Hd 6570 mi? Ona göre farklı işlemci önereceğim.

Kasanın kullanılabilir olduğunu düşünüyor musun? Eğer ki eski ise sadece güç kaynağını değiştir. Çok daha ucuza mal olur.

Hdd önemli kaç gb ve sorunsuz mu?

Hdd 250 GB Galiba Tam Hatırlamıyorum.
Ekran kartınıda bi bilgisayarcıya taktırmıştım ram ile ekran kartını öyle yazıyor dxdiag'ta .
Hdd Değiştirmek İstiyorum Olmazsa 500 Gb'lıkları oyunlar için kullanırım 250 GB'ıda Yerel Disk Yaparım Diye Düşünüyorum.
Kasayıda alıcamda güç kaynağı yok diyor yorumlarda kasa ile ilgili.
Sadece ram değiştirmek istemiyorum belki ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim .
Ekran Kartsız Örneğin Minecraft Oyununu En Düşük Ayarlarda Kaldırır Mı ? yada League of Legends'de Video çekebilir miyim ?
Öyle istiyorum .
Ben hiçbir zaman grafiğe önem vermedim daha doğrusu veremedim ama vermeyide çok bi bütçem olmadığı sürece vermeyi düşünmüyorum.

Pardon ya. Benim hatam, güç kaynağı yok, kesinlikle alma. Frisby kasalar var ona bakabilirsin.

Eski sistemin ram i yeniye uymaz malesef değiştirmek zorundasın.
250 gb hdd yeterli. Sonra eklersin. Amacımız masrafı azaltmak.

Eğer ki ekran kartı 6570 ise tahmin ettiğinden iyi performans alabilirsin apu ile. Tabi önereceğim apu değişir.

Sana zahmet olacak ama benim için yeni bir sistem toplar mısın ?
Kasa ve güç kaynağı falan haricinde
Toplarsan çok iyi olur.
Max Bütçe : 600 TL
1-2 Yıl idare etsin beni yeter İnş toplarsın .
Takipteyim ;)

Monitörümü bilmiyorum ben 6 yaşımdayken babam bana doğum günü hediyesi almıştı hem bilgisayarı toplamıştı hem monitörü'de o zaman almıştı vga girişli onu biliyorum.
Oyunlara gelicek olursak tam öyle şeyde yok hani,ben oyunlardan çabuk sıkılan biriyim ama dediğim gibi ben grafiklere önem vermedim vermeye fırsatta olmadı kaldırıcak bazı oyunlarda video çekebilecek örneğin LoL,Minecraft lazım.
Youtuber'lığa başlamak istiyorum birazda yaz tatilinde çok iyi olur 600TL'ye 50FPSde çekse bile yeter bana yeterki kasma falan olmasın öyle.
Minecraft,LoL,CS:GO,BF3 vb.

Oyunu oynamaya oynarsın da iş kayıt yapmaya geldiğinde işler biraz sıkıntılı. Bu bütçe ile lol kaydı yapabileceğini zannetmiyorum. Yaparsan da emin olmamakla birlikte takılmalar yaşarsın.

Hocam peki kayıt yapmak istemiyorum ben yeterki oyunları kaldırsın eğlenmek istiyorum.Aynı ekran kartı var bendede bi sistem önerir misiniz ? Yaz tatiline kısmetse almayi düşünüyorum az kaldı tamamlanmasına.

Benim önerim bu yönde. Elindeki monitörün 17 inç olduğunu tahmin ediyorum.

Eki Görüntüle 70195

Daha düşük fiyatlı birşey olamaz malesef. Gayette oyunları düşük ayarlarda açarsın. Gta 5 filan zor yanlız. Düşük çözünürlükte belki.

Eğer elindeki hdd boyutu 320 veya 160 gb gibi birşey ise ve de sorunsuz olduğundan eminsen kullanabilirsin.

Birde kendi kasanı da kullanabilirsin, fakat o güç kaynağının o kadar yıldan sonra doğru düzgün çalıştığından şüpheliyim. İstersen kasanı değiştirmeyip sadece güç kaynağını değiştirebilirsin, fiyat farkeder.
Kendi kasamı kullanmayı düşünmüyorum zaten neredeyse 10 yıllık bilgisayar. Yorumunuz için teşekkürler bu arada bütçe dostu bir sistem olmuş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00