Fotosunu çektiğin kablo bir görüntü değil güç kablosu. VGA diyorsan VGA destekli bir yeni monitör al.
Hocam anlatamadım galiba isterseniz fotoğraf çekeyim. Onu şimdi ki monitöre takıp görüntü alabiliyorum, güç kablosu felan değil yani. İnanmıyorsunuz galiba bana fotoğraf çekeyim en iyisi. Yarın atarım fotoğrafları.Fotosunu çektiğin kablo bir görüntü değil güç kablosu. VGA diyorsan VGA destekli bir yeni monitör al.
Hayır yani anlatmak istediğim şu 2.resimdeki şey kasada takılı olan VGA kablosu o VGA kablosunun ucu da 1.resimdeki gibi. Ben bu kabloyu hiç değiştirmeden yeni monitörlere nasıl bağlayabilirim bunu merak etmiştim. Eski olduğundan galiba baya bir karışık. Normalde VGA kablosunun monitöre gitmesi lazım ama tam tersi VGA kablosu kasaya takılı o VGA kablosunun diğer ucu ise 1.resimdeki kablo o da monitöre takılıyor. Böyle yapınca görüntü alabiliyorum. Ama yeni monitörlerde böyle bir giriş bulunmadığı için yeni monitör alırsam 2 ucu da VGA olan bir kablo almalıyım öyle değil mi ?Siz epey bir kavram kargaşası yaşıyorsunuz. Paylaştığınız ucunda üç nokta olan kablo bir güç kablosu, veri kablosu değil. Paylaştığınız ikinci foto ise VGA kablosu. O kablo zaten monitöre takılı. Yeni monitörde VGA yoksa, DVI çıkışı olan bir ekran kartı alacaksınız.
Peki yeni monitör alınca nasıl yapacağım ?O uç VGA kablosuna ait değil neden gereksiz yere ısrar ediyorsunuz ? VGA kablosu monitöre bağlı. Gözümle görüyorum. Hatta mıknatısı bile. Yani illa böyle göstermem mi lazım anlamanız için ?
Eki Görüntüle 20548
Alacağım monitörde VGA var. Peki nasıl bağlayacağım ?Dediğim gibi ya yeni monitörünüzde VGA girişi olmalı ya da harici bir ekran kartı almalısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.