Uğurhan Çolak
Kilopat
Daha fazla  

Merhaba, çoğu kişinin evinde kullanılmayan ya da çok eski bir notebook veya notebook bulunur. Notebook'unuz varsa sorun yok ama bir atom işlemcili notebook sahibiyseniz kanser olmanız olası. Elimde atom işlemcili bir notebook var ve haftalardır sadece YouTube'yi rahat açabilecek bir işletim sistemi arıyordum ki işletim sistemi bulmama gerek kalmadan YouTube'yi performanslı çalıştırabilecek bir trick buldum. Olay şu ki, bir tarayıcı kullanacağız ve kullandığımız tarayıcıya ister eklenti olarak ya da sayfayı incele yapıp mobil görünümü yaparak çözeceğiz. Demek istediğim Firefox tabanlı bir basit tarayıcı bulalım mesela XP de çalışan mypal browser. Bu taryıcı gerçekten çok hızlı ama asıl önemli olan Firefox tabanlı olması, belki daha hızlı Firefox tabanlı tarayıcılar vardır bilemiyorum ama bu da gayet işimizi görecek. Kurabilirseniz XP kurun ardından bu tarayıcıyı kurup Firefox eklenti sayfasından YouTube Mobile for desktop adlı eklentiyi kuruyoruz vee YouTube mobil görünümü ile jet gibi takılmadan çalışacaktır, bu mobil mantığı gerçekten çok iş görüyor, mypal a veya firefoxa bağlı kalmanıza gerek yok bu tarz bir eklenti ya da elinizle de mobil sayfayı açarak yapabilirsiniz iyi günler.