Eski BIOS Üzerine MacOS Nasıl Kurarım?

0x61

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- MacBook Pro M2 Max
- MacBook Pro M3 Pro
- 10600KF - RTX3090
Meslek
Sr. iOS Developer
İyi akşamlar, gündüz vakti okuyanlar için günaydın, tünaydın.

Konuya BIOS üzerinden girmek istiyorum. Google'da yaptığım bi araştırma üzerine laptop'uma -aynı marka ve model- önceden kuran olmuş lakin farklı forum ve son aktiviteler 1-2 yıl. Kurmaya çok çalıştım, 3-4 farklı kurulum dosyası indirdim. Ama bi türlü kuramadım. Geldiğim en başarılı nokta boot ekranıydı ondada hangi ayarlardı hatırlamıyorum. Forumuda didik didik ettim :) Ama yinede bu BIOS ta ne ayar yapmam gerektiğini bilmiyorum. En son olarak default değerlere getirdim.

Elimde ki bilgisayar Samsung R510-XA06TR model. Araştırmak istemeyen arkadaşlar için özelliklerini de yazdım.

• BIOS ismi: Phoenix SecureCore(tm) Setup Utility
  • İşlemci: Intel Pentium Dual Core - T3400 (2.16Ghz)
  • Ekran Kartı: Dahili Intel GMA 4500MHD (1280x800 çözünürlük)
  • 2gb ddr2 ram

BIOS taki tüm bölümlerin görselleri;

Main bölümü:
1.jpg

Security bölümü:
2.jpg

Advanced bölümü:
3.jpg

Boot bölümü:
4.jpg

Boot üzerinde, Boot Device Priority bölümü:

5.jpg

Öğrenci olarak bütçemizi Macbook karşılamıyor en azından tatmış olmak istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mountain Lion veya Snow Leopard deneyebilirsin. Çok olumlu sonuç olacağını sanmıyorum lakin yine de dene zamanın varsa. Takıldığın yerlerde yardımcı oluruz elimizden geldiğince.
Unibeast ile yüklemek için kesin olarak satın almam mı gerekiyor? Yani çalışacağı garanti olsa alırım. Alternatif kurulum yöntemi var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı