0x61
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- - MacBook Pro M2 Max
- MacBook Pro M3 Pro
- 10600KF - RTX3090
- Meslek
- Sr. iOS Developer
İyi akşamlar, gündüz vakti okuyanlar için günaydın, tünaydın.
Konuya BIOS üzerinden girmek istiyorum. Google'da yaptığım bi araştırma üzerine laptop'uma -aynı marka ve model- önceden kuran olmuş lakin farklı forum ve son aktiviteler 1-2 yıl. Kurmaya çok çalıştım, 3-4 farklı kurulum dosyası indirdim. Ama bi türlü kuramadım. Geldiğim en başarılı nokta boot ekranıydı ondada hangi ayarlardı hatırlamıyorum. Forumuda didik didik ettim
Ama yinede bu BIOS ta ne ayar yapmam gerektiğini bilmiyorum. En son olarak default değerlere getirdim.
Elimde ki bilgisayar Samsung R510-XA06TR model. Araştırmak istemeyen arkadaşlar için özelliklerini de yazdım.
BIOS taki tüm bölümlerin görselleri;
Main bölümü:
Security bölümü:
Advanced bölümü:
Boot bölümü:
Boot üzerinde, Boot Device Priority bölümü:
Öğrenci olarak bütçemizi Macbook karşılamıyor en azından tatmış olmak istiyorum
Konuya BIOS üzerinden girmek istiyorum. Google'da yaptığım bi araştırma üzerine laptop'uma -aynı marka ve model- önceden kuran olmuş lakin farklı forum ve son aktiviteler 1-2 yıl. Kurmaya çok çalıştım, 3-4 farklı kurulum dosyası indirdim. Ama bi türlü kuramadım. Geldiğim en başarılı nokta boot ekranıydı ondada hangi ayarlardı hatırlamıyorum. Forumuda didik didik ettim
Elimde ki bilgisayar Samsung R510-XA06TR model. Araştırmak istemeyen arkadaşlar için özelliklerini de yazdım.
- BIOS ismi: Phoenix SecureCore(tm) Setup Utility
- İşlemci: Intel Pentium Dual Core - T3400 (2.16Ghz)
- Ekran Kartı: Dahili Intel GMA 4500MHD (1280x800 çözünürlük)
- 2gb ddr2 ram
BIOS taki tüm bölümlerin görselleri;
Main bölümü:
Security bölümü:
Advanced bölümü:
Boot bölümü:
Boot üzerinde, Boot Device Priority bölümü:
Öğrenci olarak bütçemizi Macbook karşılamıyor en azından tatmış olmak istiyorum
Son düzenleyen: Moderatör: