Eski bir bilgisayara hangi Windows kurulmalı

Sen öyle dedin ya şimdi Windows Vista yükleyesim geldi 😄
Tabii ki yükleyebilirsin, burada insanlar risk konusunda seni uyarıyor. Cihazda güvenliğin 0 noktasında olunacak, tüm kişisel bilgilerin, kredi kartların, maillerin vs hepsi çalınmaya açık. Bu riski bilerek yükleyebilirsin ama 1 ay sonra hesabım çalındı, kartımdan para çekildi vs diye üzülme diye insanlar bu uyarıyı yapıyor
Edit : anti-virus kurarım diye düşünürsen de saçma. Çünkü anti-virusler bunları bulamayacak. Bir anektod ile açıklamak gerekirse evinizin 4 tane duvarı olması gerekirken 3 tane duvarı var, 1 duvar komple açık ama siz çelik kapı takarım diyerek güvende olduğunuzu düşünüyorsunuz

Tabii ki yükleyebilirsin, burada insanlar risk konusunda seni uyarıyor. Cihazda güvenliğin 0 noktasında olunacak, tüm kişisel bilgilerin, kredi kartların, maillerin vs hepsi çalınmaya açık. Bu riski bilerek yükleyebilirsin ama 1 ay sonra hesabım çalındı, kartımdan para çekildi vs diye üzülme diye insanlar bu uyarıyı yapıyor.

Vista yüklenen PC'de nasıl kredi kartıyla alışveriş yapılabilir bilgisayar daha Chrome'u zor açıyor.

Tabii ki yükleyebilirsin, burada insanlar risk konusunda seni uyarıyor. Cihazda güvenliğin 0 noktasında olunacak, tüm kişisel bilgilerin, kredi kartların, maillerin vs hepsi çalınmaya açık. Bu riski bilerek yükleyebilirsin ama 1 ay sonra hesabım çalındı, kartımdan para çekildi vs diye üzülme diye insanlar bu uyarıyı yapıyor.

Dostum benim ilimdeki Alışveriş Merkezi full Windows 7 kullanıyor 2020'den beri hiçbir şey olmadı.

Hafif Linux dağıtımları en iyisi olur. Windows 7 gibi sistemleri kullanmayın.

Kısaca eğer program desteği ise Windows 10'nun LTSB versiyonlarını deneyin program desteği şart degilse Linux güvenli. Windows 10 olmazsa program desteği şartsa Windows 7

Dostum benim ilimdeki Alışveriş Merkezi full Windows 7 kullanıyor 2020'den beri hiçbir şey olmadı.
Benim de bir tanıdığım kolonya içiyor, hiç kör olmadı demek ki kolonya içmek kör etmiyor(!)

Dediğim gibi risk sana ait, istediğini yapabilirsin, ben sadece uyarımı yaptım

İyi akşamlar herkese, evde köşede duran, kullanılmayan; dokunmatik, hem tablet hem bilgisayar olan bir bilgisayar var, Samsung ativ 500t, işlemcisi Intel atom Z2760, 2 GB RAM, içinde Windows 8.1 kurulu, kaç yıl format atılmadığı için bayağı yavaş ve kasıyor, hangi işletim sistemini önerirsiniz? Güncel olması benim için yeterli, Windows 10 kurayım dedim ağır gelebilir diye size sormak istedim, teşekkür ederim.

Hocam Tiny10 kurabilirsin muhtemelen şu an Windows 8.1'de nasıl performans alıyorsan ona yakın alırsın. Bende Windows 10'dan Tiny11 geçtim ve performans olarak değişmesede görüntü kalitesi falan daha hoş oldu.

Hocam Tiny10 kurabilirsin muhtemelen şu an Windows 8.1'de nasıl performans alıyorsan ona yakın alırsın. Bende Windows 10'dan Tiny11 geçtim ve performans olarak değişmesede görüntü kalitesi falan daha hoş oldu.
Sorun Şu driverler uyumlu değil kurdum ama internet falan uyumlu driver bulamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı