XP eskimedi ya, hala Windows 10 kadar işlevli bir işletim sistemi.XP eskidi, rahat çalışır ama Telegram bile açılmıyor.
XP eskimedi ya, hala Windows 10 kadar işlevli bir işletim sistemi.XP eskidi, rahat çalışır ama Telegram bile açılmıyor.
benim 1 gb ramlik intel atom n270lik pc var dediğin gibi ama xp hem driverlar felanda sıkıntı ben zorin lite os kurdum yine youtbeden video felan açtı kasmadanXP eskidi, rahat çalışır ama Telegram bile açılmıyor.
@Mitreight linux yada o bahsettiğiniz OS lar nedir normal Windows gibi mi kuruluyor?
evet windows gibi kuruluyor hatta kurmadan usb üzerinden deniyebiliyorsun burda kurulum ve inceleme@Mitreight linux yada o bahsettiğiniz OS lar nedir normal Windows gibi mi kuruluyor?
Linux daha kolay kurarsın ama dağıtımına göre değişir. Sana tavsiyem devuan kurman yönündedir.@Mitreight Linux'ya da o bahsettiğiniz OS'lar nedir normal Windows gibi mi kuruluyor?
Benim kullandigim Windows 8.1 surumunde hersey var. Driverler, C++ kutuphanesi 2005 den 2015 surumune kadar, Directx 7, 8, 9 ,10, 11, OpenGL, .Net frmawork 4.5 ve basgada neler neler.olabilir ama windows 8.1in neredeyse çoğu oyuna desteği yok sürücüler felan sıkıntı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.