Eski bisiklet ile ne yapılır?

JamesHetfield0

Hectopat
Arkadaşlar bisikletin marka modeli transval escape. Bisiklet bodrumda çürümüş durumda. 3-4 senedir hiç binmedim. Bu bisiklete ne yapabilirim eskiciye sordum 30 TL dedi vermedim. Upgrade tarzı bir şeyler yapılır mı yaparsam ne kadar maliyetli olur acaba.

Arkadaşlar bisikletin marka modeli transval escape. Bisiklet bodrumda çürümüş durumda. 3-4 senedir hiç binmedim. Bu bisiklete ne yapabilirim eskiciye sordum 30 TL dedi vermedim. Upgrade tarzı bir şeyler yapılır mı yaparsam ne kadar maliyetli olur acaba.
Hocam rahatından 2 3 k gider bunu adam etmek için,trendyoldaki hepsiburadaki 5 6klık bisikletler bundan daha sağlam olur bence buna para vermeyin.

Hocam sakın hurdacıya vermeyin önceden akıllı çamaşır makinemiz vardı dedemlerde makinenin tuşları kopmuştu dedem tamirden anlamadığı için hurdacıya verdi 5TL verdi adam.

satmak isterseniz Sahibinden'de güzel okutursunuz tahminim arkadaşlarınıza satmayı deneyedebilirsiniz.

yenilemek isterseniz paslanmışsa pas gidericiyle temizler hatalarını giderir güzelleştirirsiniz. Vitesin eski model olduğunu düşünüyorum onu kelebek modellerden taktırabilirsiniz önerim. Ayrıca gidonuda yakındaki bisikletciden yeniletebilirsiniz.

bana soracak olursanız bisikletin kaç inch olduğunu bilmiyorum ama size göre küçük değilse yeniletirdim.

Hocam sakın hurdacıya vermeyin önceden akıllı çamaşır makinemiz vardı dedemlerde makinenin tuşları kopmuştu dedem tamirden anlamadığı için hurdacıya verdi 5TL verdi adam.

satmak isterseniz Sahibinden'de güzel okutursunuz tahminim arkadaşlarınıza satmayı deneyedebilirsiniz.

yenilemek isterseniz paslanmışsa pas gidericiyle temizler hatalarını giderir güzelleştirirsiniz. Vitesin eski model olduğunu düşünüyorum onu kelebek modellerden taktırabilirsiniz önerim. Ayrıca gidonuda yakındaki bisikletciden yeniletebilirsiniz.

bana soracak olursanız bisikletin kaç inch olduğunu bilmiyorum ama size göre küçük değilse yeniletirdim.

İşte hocam benim de aklımdan bu geçiyordu yeni bir gidon yeni bir iskelet alsam nasıl olur?

26 inch.

Emin olun sağlam değil hurda bisiklet daha iyidir ben aldım pişmanım.
Arkadas hakli. Eski bisikletler Trendyol gibi yerlerde yada yeni uretim bisikletler saglam olmayan metallerden uretiliyor. Eski bisiklet alip toplamak(eger ugrasirim dersen) daha iyi. Hem fazla patlamaz hem de saglam olur.

Eskiciye vermediğin sürece sıkıntı yok :D ben gittim eskiciye verdim abimin zoruyla sonra Letgo'da baktım 3K'den aşağıya satılmıyor.

İşte hocam benim de aklımdan bu geçiyordu yeni bir gidon yeni bir iskelet alsam nasıl olur?

26 inch.

26 inch boyunuza yetiyor mu? Yetiyorsa yeniletmeyi düşenibilirsiniz bende 24 inch kullanıyorum yeniletmedim ama sıkıntısı bitmedi kazaya bile sebebiyet verdi
Bisiklet sağlammı herhangi bir sorunu var mı detaylı bir soruşturun isterseniz.
Varsa o sorunlardan gidermekle uğraşın.
Gidon şekli nasıl ve ayrıca iskeletini bisiklete uyumlu model bulursanız değiştirebilirsiniz
Biraz zahmetli iş olacak ama 5bin 10bin TL kurtarır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı