Eski Casper laptopa hangi Windows uyumlu olur?

Fyuhh

Hectopat
2014 senesinden kalma bir Casper Nirvana NB 15.6 laptop var. Kardeşim kullanıyor fakat sürekli çöküyor. Roblox oynarken bile kasıyor.

Windows 8.1 Single Language yüklü. Ben bu laptopu nasıl hayata geri getirebilirim.

İşletim sistemini kurduktan sonra tarayıcı olarak supermium Lite tarayıcı kullanmayı düşünüyorum sistemi az yorsun diye.

Ben hangi işletim sistemini kurayım? Tarayıcım ne olsun?

Sistem özellikleri:

İşlemci: i3-4000M 2.4GHz 4cores.
Ekran kartı: HD Graphics 4600.
RAM: 4+4 8 GB (aynı laptoptan bende de vardı. RAM'ini aldım.)
HDD: 320GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
2014 senesinden kalma bir Casper Nirvana NB 15.6 laptop var. Kardeşim kullanıyor fakat sürekli çöküyor. Roblox oynarken bile kasıyor.

Windows 8.1 Single Language yüklü. Ben bu laptopu nasıl hayata geri getirebilirim.

İşletim sistemini kurduktan sonra tarayıcı olarak supermium Lite tarayıcı kullanmayı düşünüyorum sistemi az yorsun diye.

Ben hangi işletim sistemini kurayım? Tarayıcım ne olsun?

Sistem özellikleri:

İşlemci: i3-4000M 2.4GHz 4cores.
Ekran kartı: HD Graphics 4600.
RAM: 4+4 8 GB (aynı laptoptan bende de vardı. RAM'ini aldım.)
HDD: 320GB.

Sistem yeterli aslinda format atmayı denediniz mi?

Hardisk yeni nesil laptoplarda artık yok bütçen varsa uygun ssd al tak sonra formatla laptopu,Tak ssd hem hızlanır laptop.

Son düzenleme:
Hardisk yeni nesil laptoplarda artık yok bütçen varsa uygun ssd al tak sonra formatla laptopu
Sıfır formatlı zaten içinde roblox dışında başka oyun yok çöküyor ve kasıyor

Hardisk yeni nesil laptoplarda artık yok bütçen varsa uygun ssd al tak sonra formatla laptopu,Tak ssd hem hızlanır laptop.
Bu laptopa yeterince para harcadım ssd alacak bütçem yok malesef

Yazılım veya sürücü uyumsuzluğu olabilir veya pc virüs kapmış olabilir.

Yüksek sıcaklıklar, eski veya arızalı bileşenler bu sebeblerden dolayıda olabilir dostum.

Yazılım veya sürücü uyumsuzluğu olabilir veya PC virüs kapmış olabilir.

Yüksek sıcaklıklar, eski veya arızalı bileşenler bu sebeplerden dolayı da olabilir dostum.

Yüksek sıcaklık olacağını sanmıyorum altında fanı var, eski arızalı bileşenden tam emin değilim HDD'sini kullanıyordum zaten sağlam galiba.

O sisteme çok güzel Linux Mint Xfce gider ama illa Windows istiyorsanız LTSC 2019, 22H2'den bile uzun süre destek alacak.

Amacım kasmadan Roblox'u oynasın. Ödevleri geldiğinde rahatça yapabilsin kasmadan, aklımda Windows 10 LTSC 2019 var ama sistemi fazla yormaması lazım.

Amacım kasmadan Roblox'u oynasın. Ödevleri geldiğinde rahatça yapabilsin kasmadan, aklımda Windows 10 LTSC 2019 var ama sistemi fazla yormaması lazım.
O zaman LTSC 2019 en mantıklı seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı