Eski DDR2 kasayı PlayStation yapmak

Sulu Limon

Decapat
Elimde ilk bilgisayarım olan geçen şans esere bulduğum bu sistemi değerlendirmek, etinden sütunden yararlanmak istiyorum. Normalde tüm parçaları ayrıydı hepsini birleştirdim, tozunu aldım termal macununu sürdüm. Buna böyle playstatin 3 - 4 tarzı ya da daha fantezi olacak şekilde PS5 kasası yapsam içine batocera. Linux kursam sizce nasıl olur? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

İçindeki parcalar: GT220 ekran kartı, AMD Athlon X2 işlemci, 2 GB RAM, 500GB HDD, DDR2 anakart, sanirim 250 wat PSU

Dosya Ekleri

• IMG_20250112_112738.jpg
    IMG_20250112_112738.jpg
    203 KB · Görüntüleme: 48
Elimde ilk bilgisayarım olan geçen şans esere bulduğum bu sistemi değerlendirmek, etinden sütunden yararlanmak istiyorum. Normalde tüm parçaları ayrıydı hepsini birleştirdim, tozunu aldım termal macununu sürdüm. Buna böyle playstatin 3 - 4 tarzı ya da daha fantezi olacak şekilde PS5 kasası yapsam içine batocera. Linux kursam sizce nasıl olur? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

İçindeki parcalar: GT220 ekran kartı, AMD Athlon X2 işlemci, 2 GB RAM, 500GB HDD, DDR2 anakart, sanirim 250 wat PSU.

Süs olarak kullanacaksan olabilir ama normal kullanacaksan değmez bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı