Eski eğlenceli zamanlarınızı anlatın

Kız arkadaşım ile ebelemece oynardım.
Ama o taşındığı için arkadaşlığım sona erdi.
Acaba nasıl bir ebelemece? :)
Evet, soru başlıkta. Eski eğlenceli zamanlarınızı anlatın. @444065, @erengore, @Syntax Error hocam konuya bir bakın da konu şenlensin.🙂
Saf ama Hazreti Yasuo izleyen bir çocuktum. Mahallede çocuklar futbol oynarken "Selam kızlar ... sızlar" diye girerdim. Hiç sevmemişlerdir beni. 😅

Hala arada izliyorum nadir de olsa.

Sabah kalkar kart oynardık. Küperdim bütün mahalleyi. Akşam yemeğimi yer. Teamspeak3'ten arkadaşlarla sXe ile 5v5 maç atardık. CS 1.6.
Edit: Jailbreak oynamak aşırı sarıyordu. #İsyanteam diye oda kurup 15-20 kişi giriyorduk. Genelde isyanteam lideri ben ve bir kaç arkadaşım olurdu. Biz yönetirdik isyanteam üyeleri söylediklerimizi yapar isyan atmaya çalışırlardı.

Kız arkadaşım ile ebelemece oynardım.
Ama o taşındığı için arkadaşlığım sona erdi.
Hocam nasıl bir ebelemece o?
Evet, geri döndüm millet!
Acaba nasıl bir ebelemece? :)

Saf ama Hazreti Yasuo izleyen bir çocuktum. Mahallede çocuklar futbol oynarken "Selam kızlar ... sızlar" diye girerdim. Hiç sevmemişlerdir beni. 😅

Hala arada izliyorum nadir de olsa.
Hocam eskiden Burak Oyunda izleyip mahallede "elinize vereyim o zaman" diye geziyordum.🙂
Sonradan anladım neden her öyle dediğimde beni kovalıyor çocuklar.

Evet, soru başlıkta. Eski eğlenceli zamanlarınızı anlatın. @444065, @erengore, @Syntax Error hocam konuya bir bakın da konu şenlensin.🙂
Lise son sınıftaydım o zamanlar. Sevmediğim sınıftan arkadaş yangın çıkış merdivenine girdi sonra felsefe öğretmeni girdi. Kapıyı kapattılar. Sonra vurmaya başladılar. Kapalı kaldılar. Aslında kapıyı açmayacaktım ama felsefe öğretmeni var diye açmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı