Eski eğlenceli zamanlarınızı anlatın

14 yaşına kadar sürekli altıma yapardım. Biliyorum komik ama gerçek aynı zamanda trajik. Kötü zamanlardı. Tabii uyurken.

Ah hiç unutmam o güzel günleri bir mahalleden bir çocuğun yanlışlıkla kolunu kesmesini bir mahalledeki arkadaşın arkama oturmasıyla yokuştan düşmem ve sırtımı yarmam babamın iş yerinde parmağımı kesmem şansa yaşıyoruz anasını satim.

12 yaşında iken birkeresinde arkadaşlarım bana bir zula gösterdi inşaata toplanıp torbalarla üstü kaplanmış bir çikolata ve büskivi yığını sanırım tarihleri geçmek üzereydi neden oraya koydukları hakkında bir fikrim yok gece saat 5'e doğru oraya tek başıma bir operasyon düzenledim ama girdiğim tripleri görmen lazım evlerin balkonlarına falan bakıyorum gören var mı acaba diye sonra oraya götürdüğüm torba ile hepsini oradan çalmıştım sonrada okuldaki arkadaşlara kızlara falan hava olsun diye dağıtmıştım :D :D aksiyon dolu ve en unutamadığım efsane anımdır.

Ben pek büyük değilim, 14 yaşındayım. Ama 2015 yılını çok özledim. 7 yaşındaydım o zamanlar. Elime 5 TL geçince kendimi zengin hissederdim. Çok çok şey alabilirdik 5 TL'ye. Ancak şimdi o paraya Eti Çikolatalı Gofret geliyor tek. Aşırı üzülüyorum çok kötü bir şey.

Düzenleme:Hatta şimdi aklıma geldi bir ara o zamanlar rahmetli dedem bana 1 TL vermişti. Hem Link hem cips hem sakız almıştım. Şimdi 1 TL'ye sadece Link alamıyorsun......

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı