Eski HDD nasıl birleştirilir?

Mosyo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller.

Arkadaşlar eski HDD'yi yeni bilgisayarıma takacağım ancak şöyle bir sorun var eski HDD'nin içerisinde disk ikiye ayrılmış durumda C: Diskinde Windows kurulu D: Diskinde ise silmemem gereken yüksek gbli dosyalarım var aktaracak herhangi bir ekipmanım olmadığı için sadece Windows'u silip D diskiyle birleştirmek istiyorum ama nasıl yapacağim hakkında herhangi bir fikrim yok.

Uzun lafın kısası C'yi (Windows'un kurulu olduğu yer) silip D'nin zarar görmemesi ve C için ayrılan 180GB'lik yeri D ile birleştirmek sonra bu HDD'yi yeni laptopuma takıp tek bir disk olarak gormek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller.

Arkadaşlar eski HDD'yi yeni bilgisayarıma takacağım ancak şöyle bir sorun var eski HDD'nin içerisinde disk ikiye ayrılmış durumda C: Diskinde Windows kurulu D: Diskinde ise silmemem gereken yüksek gbli dosyalarım var aktaracak herhangi bir ekipmanım olmadığı için sadece Windows'u silip D diskiyle birleştirmek istiyorum ama nasıl yapacağim hakkında herhangi bir fikrim yok.

Uzun lafın kısası C'yi (Windows'un kurulu olduğu yer) silip D'nin zarar görmemesi ve C için ayrılan 180GB'lik yeri D ile birleştirmek sonra bu HDD'yi yeni laptopuma takıp tek bir disk olarak gorme.

Disk ikiye ayrıldıysa zaten çıkarınca birleşmiş olur sadece senin o bilgisayarında öyle olur. Bu bilgisayar yazıp sağ tıklayıp disk yöneticisi gibi bir şey var oradan birleştirebilirsin.

İki farklı HDD'yi birleştirmek mümkün dğeil diye biliyorum. Veya SSD'yi.
Adamda tek hdd var.
MiniTool Partition Wizard ile yapabilirsiniz dediğiniz şeyi.
Ne gerek var

Disk yönetiminden her iki bölümü de silin birleşecektir. Sonra yeni basit birim oluştur diyin mis gibi tek içi boş bölümünüz hazır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı