Eski HDD yeni bilgisayara takılır mı?

joji

Hectopat
Yer
Castlevania
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 1-1.5 hafta önce yeni bilgisayarımı topladım. Içinde 240 GB SSD var ve bu çok yeterli olmuyor. 4 sene önce kullandığım eski laptopumdan kalan 320 GB'lık Seagate'in 7200RPM'lik bir hard diski var. Sağlığı düşük mü bilmiyorum ama büyük ihtimalle düşüktür. Sizce hard diski yeni bilgisayarıma takmalı mıyım?

Format atıp depolama amaçlı kullanabilirsiniz. HD Tune PRO ve Crystal Disk Info ile diskin ne durumda olduğunu görebilirsiniz.

Takılır hocam. Tahminim çok kötü durumda değildir.

Arkadaşlar selam. 1-1.5 hafta önce yeni bilgisayarımı topladım. Içinde 240 GB SSD var ve bu çok yeterli olmuyor. 4 sene önce kullandığım eski laptopumdan kalan 320 GB'lık Seagate'in 7200RPM'lik bir hard diski var. Sağlığı düşük mü bilmiyorum ama büyük ihtimalle düşüktür. Sizce hard diski yeni bilgisayarıma takmalı mıyım?

Bende 0 sistemime eski HDD taktım ama önce iyice kontrol ettim sana tavsiyem sende aynısını yap sonra saçma sapan sorunlar çıkar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı