Eski IPhone'leri iOS 15 görünümüne çevirme

Uncover üzerinden telefondan da yapılabilir ama bir 10 kere deneme yanilma yöntemi ile olur. Çok uzun bir is yani en kisa ve ideal yol PC'den yapmak.

Hocam onun için farklı bir websitesi eklemeniz lazım. Siteyi vereyim sizin için.

Ne diyosun ya vallahi bilgisayarla hiç uğraşasım yok şu an telefondan da yabancılar anlatmış bir şeyler yapıyorda anlamadım hiç.
Bu arada çok şekil olmuş ha

Buyurun hocam buradan cydiadan ekleyebilirsiniz.

Eğer yaptıysanız ekran görüntüsü atın bakalım :D

Hocam SS atacağım 😀, ama HS widgets ve little XS i bulamadım. Dediğiniz siteyi ekledim bu arada.

Hocam SS atacağım 😀, ama HS widgets ve little XS i bulamadım. Dediğiniz siteyi ekledim bu arada.

Buyurun hocam. HS widget var gözünüzden kaçmış sanırım.

Hacı hocam bende yapmak istiyorum sunun mobil versiyonunun bir videosu neyim yok mu yav.

Hocam var. Ama bayağı mesakatli. İkide bir ayarlardan Safari geçmişinizi silmek zorundasınız bayağı sıkıcı olyor. iPhone kaç kullanıyorsunuz ve iOS sürümünüz kaç?

iPhone 6 var bende 12.5.5 miş sürüm.

Hocam en son uncover sürümü V7 destekliyor şu anki websitelerinde V8 var ve V8 sürümü iOS 12 ile uyumsuz oluyor yani yapmayı denerseniz hüsranla karşılaşırsınız bende ilk başta telefondan denedim ama olmadı. PC'den yaptım 2.kez de oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı